Spring naar content

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest in Breda

Voor het allerleukste vrijgezellenfeest ben je bij Bootje Varen Breda aan het juiste adres. Al jaren organiseren we vele op maat gemaakte uitjes variërend van uitbundige tot de meer ingetogen vrijgezellenfeesten in Breda.  Aan boord van onze luxe sloepen geniet je optimaal van een mooie boottocht, borrel of compleet diner! Met leuke activiteiten of een welkomstborrel bij BAAI wordt jullie vrijgezellenfeest helemaal compleet! Boek hieronder de best passende arrangementen of activiteiten of lees verder om te zien hoe jullie uitje eruit komt te zien!

Kom je er nog niet uit? Wij helpen je graag!

Check beschikbaarheid

  • Jouw groep

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Jouw gegevens

Vraag hier je offerte aan!

Bij Bootje Varen Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
3X7A3805-1
Ons team staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kijken we naar de beste ervaring en mogelijkheden!

Zij gingen je voor

Het ultieme vrijgezellenfeest in Breda

Met een prachtige ontvangstlocatie, een ruime vloot van luxe sloepen, leuke activiteiten en heerlijke eet- en drinkarrangementen hebben wij alles in huis om voor jullie, én natuurlijk de vrijgezel in het bijzonder, een onvergetelijke dag te organiseren! Het is dan ook niet voor niets dat we jaarlijks zo’n 1000 vrijgezellenfeesten mogen organiseren.

Vrijgezellenfeest bij BAAI Breda

Jullie vrijgezellenfeest start vrijwel altijd bij BAAI Breda! Een prachtige horecalocatie gelegen aan de Bredase Singels. Een plek die dient als opstaplocatie voor jullie boottocht, maar zich daarnaast ook uitermate leent voor een welkomstborrel. Ook jullie activiteit kan starten of plaatsvinden bij BAAI. Vergeet het half uurtje BAAI dus zeker niet in jullie in het begin van jullie programma.

Varen in Breda tijdens jullie vrijgezellenfeest

Varen in Breda is voor vrijwel alle groepen een vast onderdeel van hun vrijgezellenfeest! De Bredase binnenwateren zijn prachtig en aan boord van onze luxe sloepen bepalen jullie zelf de muziek en beschikken jullie over je eigen café op het water. Je geniet van de gezelligheid onderling, de mooie omgeving, heerlijk koude drankjes in champagnekoelers met ijs, een gezellige schipper die jullie van alles over de omgeving kan vertellen en indien gewenst kunnen we zelfs een complete BBQ of een tapasmenu voor jullie aan boord plaatsen! Een unieke dag helemaal in het teken van jullie vrijgezel en dat allemaal in het mooie Breda!

Jullie uitje op maat in Breda

Verdient jullie vrijgezel een complete dag met te gekke activiteiten? Onze eventmanagers gaan graag met jullie het gesprek aan om samen de invulling van jullie vrijgezellenfeest door te nemen! Een leuke stadsactiviteit van Groepsuitjes Breda of een speciaal drankje voor de vrijgezel bij BAAI Breda maken jullie dag, in combinatie met een boottocht helemaal compleet! Zoek je iets wat je op onze site niet kan vinden? Neem vooral contact op, want we denken graag met je mee!

Wij gaan graag met jullie het gesprek aan om te kijken of we aan jullie wensen kunnen voldoen!