Spring naar content

Vriendenuitje

Vriendenuitje in Breda

Elk vriendenuitje wordt bij Bootje Varen Breda een feest. Al jaren organiseren we vele op maat gemaakte uitjes variërend van vriendenuitjes en vriendinnenuitjes tot compleet verzorgde teamuitjes in Breda. Aan boord van onze luxe sloepen geniet je optimaal van een mooie boottocht, borrel of compleet diner! Met de toevoeging van een spannende, knettergekke of hersenkrakende activiteit wordt jullie vriendendag helemaal compleet! Kijk hieronder om te zien welke arrangementen of activiteiten het beste bij jullie vriendenuitje passen of lees verder om te zien hoe jullie uitje eruit komt te zien!

Kom je er nog niet uit? Wij helpen je graag!

Check beschikbaarheid

  • Jouw groep

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Jouw gegevens

Vraag hier je offerte aan!

Bij Bootje Varen Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
3X7A3805-1
Ons team staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kijken we naar de beste ervaring en mogelijkheden!

Zij gingen je voor

Het ultieme vriendenuitje in Breda

Met een prachtige ontvangstlocatie, een ruime vloot van luxe sloepen, leuke activiteiten en heerlijke eet- en drinkarrangementen zijn alle benodigde middelen beschikbaar om voor jullie een onvergetelijke vrienden- of vriendinnendag te organiseren! Het is dan ook niet voor niets dat we jaarlijks honderden vriendenuitjes mogen organiseren.

Opstappen bij BAAI Breda

Jullie vriendenuitje start en eindigt vrijwel altijd bij BAAI Breda! Een prachtige horecalocatie gelegen aan de Bredase Singels. Een plek die dient als op- en afstaplocatie voor jullie boottocht, maar zich daarnaast ook uitermate leent voor een borrel of als startlocatie voor een leuke activiteit. Ook een bakje koffie voor vertrek of een ijsje na afloop behoren tot de mogelijkheden, dus neem BAAI Breda vooral mee in jullie mannen- of vrouwendag!

Varen in Breda tijdens jullie vriendenuitje

Varen in Breda is voor vrijwel alle groepen een vast onderdeel van het vriendenuitje! We hebben vriendengroepen van 18 tot en met 100 jaar aan boord gehad. De Bredase binnenwateren zijn prachtig en aan boord van onze luxe sloepen kom je even helemaal tot rust of toveren jullie de sloep om tot jullie eigen feestlocatie. Je geniet van de gezelligheid onderling, de mooie omgeving, de ondergaande zon, koude drankjes in champagnekoelers met ijs, een gezellige schipper die jullie van alles over de omgeving kan vertellen en indien gewenst kunnen we zelfs een complete BBQ of lunch voor jullie aan boord plaatsen! Een unieke invulling van jullie vriendenuitje in Breda!

Jullie uitje op maat in Breda

Wil je van jullie vrienden- of vriendinnenuitje een complete dag maken? Onze eventmanagers gaan graag met jullie het gesprek aan om samen de invulling van jullie dagje uit door te nemen! Een leuke stadsactiviteit van Groepsuitjes Breda of een welkomstdrankje bij opstaplocatie BAAI, in combinatie met een boottocht maakt jullie dag helemaal compleet! Zoek je iets wat je op onze site niet kan vinden? Neem vooral contact op, want we denken graag met je mee!

Wij gaan graag met jullie het gesprek aan om te kijken of we aan jullie wensen kunnen voldoen!