Spring naar content

Vacatures en stages

Vacatures & Stages

Momenteel hebben we enkele interessante vacatures voor het komende seizoen. Kijk snel of er iets voor jou bij zit en wellicht wordt jij één van onze collega’s volgend seizoen!

Stageplaatsen

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs om ons te ondersteunen tijdens het vaarseizoen! Wij nemen graag MBO stagiairs aan in de richting van toerisme, recreatie of sport en HBO stagiaires in de richting van vrijetijdsmanagement, commerciële economie, marketing en communicatie, eventmanagement en conceptontwikkeling. Daarnaast staan we ook zeker open voor andere studierichtingen. Je kunt je sollicitatie sturen naar info@bootjevarenbreda.nl.

HBO Stage Sales / Klant adviseur (20 of 40 weken)

Wij zijn op zoek naar een Sales Stagiaire die ons gaat ondersteunen bij de voorbereidingen van al onze uitjes. In deze rol richt jij je vooral op het voorbereidende en organisatorische gedeelte voorafgaand aan onze uitjes. Hierbij ben je betrokken bij het volledige traject beginnende bij klantcontact, het adviseren en vervolgens offreren en uiteindelijk het vastleggen van de boeking. Als adviseur ben je echt betrokken bij het uitje van de gast en zorg je ervoor dat je het optimale uit hun dag haalt.

Jouw afspraken met de klant, dienen goed uitgevoerd te worden en jouw overdracht is van groot belang. Je werkt samen met ons jong en enthousiast team voor het organiseren van een onvergetelijke dag voor de gast!

Lees hier de volledige vacature

HBO Stage assistent operationeel/Leisure (20 of 40 weken)

Wij op zoek naar een assistent operationeel manager/leisure manager die ons komt ondersteunen bij de uitvoer van al onze uitjes. Tijdens deze stage ben je de spil in het web tussen alle ondernemingen. Je ondersteunt de leidinggevenden van de verschillende ondernemingen, maar tegelijkertijd ben je ook de verbinding tussen de verschillende bedrijven die bij BAAI samenkomen. Samen met hen en de vele werknemers ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van de vele uitjes gecombineerd met de duizenden gasten die wekelijks bij BAAI genieten van een hapje, drankje of uitje.

Op drukke dagen ben jij het aanspreekpunt voor de gast. Je behoudt het overzicht, kijkt vooruit, bewaakt de planning en gaat probleemoplossend te werk als dat nodig is. Dit alles met als doel om de klantbeleving te optimaliseren. Om deze rol tijdens het piekmoment goed in te kunnen vullen is een goede voorbereiding voorafgaand van groot belang. Hier werk je dus echt naar toe!

Lees hier de volledige vacature

Instructeur/schipper

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste schippers en instructeurs voor diverse activiteiten. Ben jij 18 jaar of ouder en heb je affiniteit met varen, sta je graag voor een groep en zoek je een leuke bijbaan? Stuur je sollicitatie dan naar info@bootjevarenbreda.nl.

Alys bijgesneden

Kom je er niet uit? Amber staat voor je klaar.

076-7676001