Spring naar content

Vacatures en stages

Vacatures & Stages

Momenteel hebben we enkele interessante vacatures voor het komende seizoen. Kijk snel of er iets voor jou bij zit en wellicht wordt jij één van onze collega’s volgend seizoen!

Ons team

Bij Bootje Varen Breda zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team kunnen versterken! Wil jij onze gasten een onvergetelijke dag bezorgen? Stuur ons dan een open sollicitatie door je CV en motivatiebrief te mailen naar info@bootjevarenbreda.nl.

Vacatures

Marketing & Sales Manager

Tijd voor verbinding! Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? We zoeken een gedreven Marketing & Sales Manager om ons team fulltime te versterken. Jij bent de katalysator die onze Sales en Marketing afdelingen aanstuurt met focus op resultaten. Je verbindt, motiveert, jaagt successen en innovatie aan én daagt beide teams uit om te excelleren. De perfecte balans tussen strategisch denken, het tonen van lef maar vooral ook gewoon DOEN!

Lees hier de volledige vacature!

Medewerker Sales

Wil jij dé schakel zijn tussen onze gasten en onvergetelijke ervaringen? Wij zoeken een enthousiaste Medewerker Sales om ons team in hartje Breda te versterken! In deze rol ben jij het warme welkom voor onze gasten, begeleid je hen bij reserveringen en zorg je dat elk detail klopt voor hun ultieme uitje of event. Je bent de verbindende factor tussen ons boekingskantoor en de floormanagers, waarbij je veelvuldig telefonisch en per e-mail in contact staat met de gasten.

Lees hier de volledige vacature!

Bedrijfsleider Groepsuitjes Breda

Wil jij de stuurman zijn van ons avontuurlijke schip? Als bedrijfsleider Groepsuitjes Breda sta jij aan het roer van onvergetelijke dagen in het bruisende Breda. Samen met een enthousiast team zorg je voor een ongeëvenaarde ervaring, waarbij je niet alleen de koers bepaalt, maar ook de gast zijn droomdag bezorgd. Een marktconform salaris, een hecht team, en groeimogelijkheden wachten op jou!

Lees hier de volledige vacature!

Jr. Operationeel Manager Activiteiten

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw Leisurecarrière? Als Junior Operationeel Manager Activiteiten stuur je niet alleen de activiteiten en spellen aan, maar breng je ook een dosis energie en vernieuwende ideeën mee. Ontwikkel je leiderschap in een jong, dynamisch team, geniet van vrijheid, en deel in het succes van onvergetelijke uitjes. Sluit je aan bij ons groeiende avontuur!

Lees hier de volledige vacature!

Zelfstandig Werkend Kok

Laat jouw culinaire creativiteit de smaakmaker zijn van onze evenementen! Als Zelfstandig Werkend Kok bereid je niet alleen overheerlijke gerechten, maar ben je ook een onmisbare schakel in het creëren van een onvergetelijke sfeer. Met een marktconform salaris, goede pensioenregeling, en een gezellig team wacht de keuken van succes op jou. Sluit je aan en groei met ons mee!

Lees hier de volledige vacature!

Schippers

Als schipper bij Bootje Varen Breda verzorg je samen met ons de gehele operatie. Samen met ons enthousiaste team ben je verantwoordelijk voor de tientallen tochten die dagelijks vertrekken vanaf BAAI. Lijkt het jou ook zo lekker om de hele dag op en om het water te werken met je kop in de zon op een van de gezelligste locaties van Breda? Stuur dan je sollicitatie naar buiten@bootjevarenbreda.nl

Lees hier de volledige vacature

Stageplaatsen

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs om ons te ondersteunen tijdens het vaarseizoen! Wij nemen graag MBO stagiairs aan in de richting van toerisme, recreatie of sport en HBO stagiaires in de richting van vrijetijdsmanagement, commerciële economie, marketing en communicatie, eventmanagement en conceptontwikkeling. Daarnaast staan we ook zeker open voor andere studierichtingen. Je kunt je sollicitatie sturen naar info@bootjevarenbreda.nl.

HBO Stage Sales / Klant adviseur (20 of 40 weken)

Wij zijn op zoek naar een Sales Stagiaire die ons gaat ondersteunen bij de voorbereidingen van al onze uitjes. In deze rol richt jij je vooral op het voorbereidende en organisatorische gedeelte voorafgaand aan onze uitjes. Hierbij ben je betrokken bij het volledige traject beginnende bij klantcontact, het adviseren en vervolgens offreren en uiteindelijk het vastleggen van de boeking. Als adviseur ben je echt betrokken bij het uitje van de gast en zorg je ervoor dat je het optimale uit hun dag haalt.

Jouw afspraken met de klant, dienen goed uitgevoerd te worden en jouw overdracht is van groot belang. Je werkt samen met ons jong en enthousiast team voor het organiseren van een onvergetelijke dag voor de gast!

Lees hier de volledige vacature

HBO Stage assistent operationeel/Leisure (20 of 40 weken)

Wij op zoek naar een assistent operationeel manager/leisure manager die ons komt ondersteunen bij de uitvoer van al onze uitjes. Tijdens deze stage ben je de spil in het web tussen alle ondernemingen. Je ondersteunt de leidinggevenden van de verschillende ondernemingen, maar tegelijkertijd ben je ook de verbinding tussen de verschillende bedrijven die bij BAAI samenkomen. Samen met hen en de vele werknemers ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van de vele uitjes gecombineerd met de duizenden gasten die wekelijks bij BAAI genieten van een hapje, drankje of uitje.

Op drukke dagen ben jij het aanspreekpunt voor de gast. Je behoudt het overzicht, kijkt vooruit, bewaakt de planning en gaat probleemoplossend te werk als dat nodig is. Dit alles met als doel om de klantbeleving te optimaliseren. Om deze rol tijdens het piekmoment goed in te kunnen vullen is een goede voorbereiding voorafgaand van groot belang. Hier werk je dus echt naar toe!

Lees hier de volledige vacature

MBO Leisure & Recreatie (20 weken)

Als je stage komt lopen bij Bootje Varen Breda verzorgen jullie samen met ons de gehele operatie. Samen met ons enthousiaste team ben je dan verantwoordelijk voor de tientallen tochten die dagelijks vertrekken vanaf BAAI. Je helpt hierbij mee in het voorbereiden van de boten, tochten en de locatie. Maar je zult ook zeker zelf het water op moeten met een van onze boten. Of dit nou is om ‘simpelweg’ een boot in zijn vak te leggen of juist om ondersteuning te bieden bij ‘gestrande’ boten die elders in het water liggen.

Hard werken en verantwoordelijkheid wordt binnen ons bedrijf snel herkend en beloond. Binnen no-time kun je doorgroeien naar een functie met meer verantwoordelijkheid en/of zelfs tot volwaardig schipper. Ben jij graag hard aan het werk en heb je oog voor de gast? Solliciteer dan direct via buiten@bootjevarenbreda.nl en wie weet sta jij deze zomer bij ons betaald bij te bruinen op de kade!

Lees hier de volledige vacature

Vraag hier je offerte aan!

Bij Bootje Varen Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit

Vraag hier je offerte aan!

Bij Bootje Varen Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
3X7A3805-1

Kom je er niet uit? Ons team staat voor je klaar.

076-7676001