Spring naar content

Vacatures en stages

Momenteel hebben we enkele interessante vacatures voor het komende seizoen. Kijk snel of er iets voor jou bij zit en wellicht wordt jij één van onze collega’s volgend seizoen!

Vacature Operationeel manager Bootje Varen Breda

Als Manager Operations ben je een spin in het web en verantwoordelijk voor de operatie en uitvoer van onze 2500 boottochten en uitjes per jaar. Je geeft hierbij leiding aan een team van 30 schippers en 5 – 10 stagiaires. Samen verzorgen jullie een onvergetelijke dag voor al onze gasten. Je opereert vanuit onze horecalocatie BAAI en zorgt ervoor dat deze en al onze sloepen er ten alle tijden piekfijn uit zien. Op drukke momenten ben jij aanwezig en geef je jouw team de juiste sturing. Je houdt je bezig met het aansturen van stagiaires en schippers, onderhoud samenwerkingen met partners, maar bent vooral verantwoordelijk voor onze vertreklocatie en onze luxe sloepen en hebt hierbij maar één doel, een optimale beleving voor de gast.

Lees hier de volledige vacature

Vacature Planner / Personeelsmanager Groepsuitjes Breda

We zijn op zoek naar een jonge enthousiaste planner die graag de uitdaging aan gaat om er elke week voor te zorgen dat er een uitstekende planning ligt om onze vele uitjes in goede banen te leiden! Jij weet steeds de juiste personen te plannen op de juiste taken en krijgt er een kick van als je die last minute aanvraag toch nog ingepland krijgt zodat nog meer gasten van een geweldig uitje kunnen genieten!

Als planner ben je verantwoordelijk voor de personeelsplanning van Bootje Varen Breda, BAAI Breda, Uit je Plaat Breda, onze spellentak en uiteindelijk ook in de planning van Breda Drijft. Daarnaast behoud je structuur in het personeelbestand, beheer je ons personeelssysteem, organiseer je personeelsfeestjes en ben je één van de aanspreekpunten voor al onze oproepkrachten!

Lees hier de volledige vacature

Vacature Junior (content) marketeer Groepsuitjes Breda

We zijn op zoek naar een jonge enthousiaste marketeer die blij wordt van een mooie post, blog of foto en wiens hart sneller gaat kloppen van een originele marketingactie. Iemand met lef die zijn creativiteit inzet om op de beste manier onze belevingen aan te bieden aan onze veelzijdige gast.

Als (content) Marketeer ben je dagelijks in de weer met het creëren van waardevolle content voor de verschillende bedrijven. Je creëert marketinguitingen variërend van websites en social posts tot aan advertenties en de uitstraling op de verschillende locaties. Hierbij word je aangestuurd door de Marketing & Sales manager. Samen schakelen jullie met de verschillende bedrijfsleiders en zijn jullie verantwoordelijk voor de volledige marketing van alle verschillende bedrijven en uitjes!

Lees hier de volledige vacature!

Stageplaatsen

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs om ons te ondersteunen tijdens het vaarseizoen! Wij nemen graag MBO stagiairs aan in de richting van toerisme, recreatie of sport en HBO stagiaires in de richting van vrijetijdsmanagement, commerciële economie, marketing en communicatie, eventmanagement en conceptontwikkeling. Daarnaast staan we ook zeker open voor andere studierichtingen. Je kunt je sollicitatie sturen naar info@bootjevarenbreda.nl.

Klantadviseur / Assistent event manager (HBO stage – 20 of 40 weken)

Wij zijn op zoek naar een klantadviseur/assistent event manager die ons vanaf februari gaat ondersteunen bij de voorbereidingen van al onze uitjes. In deze rol richt jij je vooral op het voorbereidende en organisatorische gedeelte voorafgaand aan onze uitjes. Hierbij ben je betrokken bij het volledige traject beginnende bij klantcontact, het adviseren en
vervolgens offreren en uiteindelijk het vastleggen van de boeking. Als adviseur ben je echt betrokken bij het uitje van de gast en zorg je ervoor dat je het optimale uit hun dag haalt.
Jouw afspraken met de klant, dienen goed uitgevoerd te worden en jouw overdracht is van groot belang. Precies om die reden ben je zo nu en dan ook op uitjesdagen aanwezig om alles in goede banen te leiden, bij te springen en ben je het klantcontact en de  eventmanager op
locatie.

Lees hier de volledige vacature

 

Assistent operationeel manager / Leisure manager (HBO stage – 20 of 40 weken)

Vanaf februari zijn wij op zoek naar een assistent operationeel manager/leisure manager die ons komt ondersteunen bij de uitvoer van al onze uitjes. Tijdens deze stage ben je de spil in het web tussen alle ondernemingen. Je ondersteunt de leidinggevenden van de verschillende ondernemingen, maar tegelijkertijd ben je ook de verbinding tussen de verschillende bedrijven die bij BAAI samenkomen. Samen met hen en de vele werknemers ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van de vele uitjes gecombineerd met de duizenden gasten die wekelijks bij BAAI genieten van een hapje, drankje of uitje.

Op drukke dagen ben jij het aanspreekpunt voor de gast. Je behoudt het overzicht, kijkt vooruit, bewaakt de planning en gaat probleemoplossend te werk als dat nodig is. Dit alles met als doel om de klantbeleving te optimaliseren. Om deze rol tijdens het piekmoment goed in te kunnen vullen is een goede voorbereiding voorafgaand van groot belang. Hier werk je dus echt naar toe!

Lees hier de volledige vacature

Instructeur/schipper

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste schippers en instructeurs voor diverse activiteiten. Ben jij 18 jaar of ouder en heb je affiniteit met varen, sta je graag voor een groep en zoek je een leuke bijbaan? Stuur je sollicitatie dan naar info@bootjevarenbreda.nl.

 

Alys bijgesneden

Kom je er niet uit? Amber staat voor je klaar.

076-7676001