Spring naar content

Over Bootje Varen Breda

Over ons

De heropening van de Haven in Breda in 2008 was voor ons het perfecte moment om te starten met het organiseren van boottochten en groepsuitjes door onze mooie stad, Breda!

Met onze luxe sloepen verzorgen wij prachtige rondvaarten door de Singels, de wijken Boeimeer en ’t Ginneken en het prachtige natuurgebied Markdal! Aan boord geniet je van het samen zijn met collega’s of vrienden, de prachtige natuur, vele bezienswaardigheden en indien gewenst ook van een heerlijk arrangement aan boord. Variërend van lunch tot BBQ diner, maar uiteraard is ook een gezellige borrel met heerlijke drankjes mogelijk!

Ondertussen bestaat onze vloot uit 10 luxe sloepen, waarmee we groepen tot 250 personen in één keer rond kunnen varen. Dit aangevuld met een terrasboot, een loungeboot en 5 Zelf Varen sloepen geeft ons de mogelijkheid om voor elke groep een passende boottocht te bieden!

Samenwerking met BAAI Breda

In juni 2019 opende BAAI Breda haar deuren en sindsdien vertrekt elke boottocht van Bootje Varen Breda vanaf deze mooie plek! BAAI Breda is een prachtige horeca locatie waar je terecht kan voor een hapje of drankje, maar waar je ook jouw dagje uit kan uitbreiden met een BBQ, borrel of leuke activiteit!

Met een jong en enthousiast team doen wij onze uiterste best om iedereen een onvergetelijke dag te laten beleven in Breda!
Wil je hier graag aan bijdragen, kijk dan ook eens bij onze vacatures!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw dagje uit!
Neem dan snel contact op!

3X7A3384-bewerkt-5-1

Kom je er niet uit? Ons team staat voor je klaar.

076-7676001