Spring naar content

Onze vloot

Onze vloot

Onze vloot bestaat momenteel uit 13 luxe sloepen variërend in grootte. Daarnaast hebben we ook nog meerdere 7-persoons Whaly’s die verhuurd worden voor het zelf varen. Bootje Varen Breda bestaat nu 15 jaar en is flink gegroeid door de jaren heen. In 2008 zijn we gestart met het varen met groepen door de Singels van Breda en beheerden we slechts één boot. Door de jaren heen is onze vloot enorm gegroeid.

Onze luxe sloepen

Bootje Varen Breda beschikt over meerdere luxe sloepen! Variërend van sloepen met een capaciteit voor 10 personen tot prachtige elektrische sloepen met een capaciteit van 50 personen.  In totaal kunnen we met onze luxe sloepen groepen rondvaren van tot 250 personen. Onze gehele vloot aan luxe sloepen vaart dan samen een mooie tocht door Singels.

Al deze sloepen zijn uitgerust met een luxe uitstraling, comfortabele zitkussens, een ingebouwde geluidsinstallatie en worden allemaal gevaren door een van onze ervaren schippers. Deze schipper kan jullie, indien gewenst, gedurende jullie tocht van alles over de omgeving vertellen, maar jullie kunnen er ook voor kiezen om een lekker muziekje op te zetten. De tochten op deze luxe sloepen kunnen uitgebreid worden met een luxe arrangement aan boord. Met heerlijke koude drankjes, een lunch of bijvoorbeeld een complete BBQ geniet je optimaal!

Onze Zelf Varen sloepen

Naast de luxe sloepen is Bootje Varen Breda ook in het bezit van meerdere Zelf Varen sloepen. Voor deze behendige 7 tot 10-persoons sloepen is geen vaarbewijs nodig en deze worden dus verhuurd voor het zelf varen. Hiermee kan je heerlijk het Bredase water verkennen op je eigen tempo! Niks fijner dan op een heerlijke zomerdag een sloepje huren om zelf de Singels van Breda te verkennen met een drankje en een hapje aan boord! Deze sloepen zijn direct online in te boeken via de website:  www.zelfvarenbreda.nl.

Check beschikbaarheid

  • Jouw groep

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Jouw gegevens

Vraag hier je offerte aan!

Bij Bootje Varen Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
3X7A3805-1

Kom je er niet uit? Ons team staat voor je klaar.

076-7676001