Spring naar content
Waar wil je informatie over?
Activiteiten
Escape City Game
Verknipte Film
Crazy 88
Pubquiz
Streetgolf Clinic
BAAIgames
Kookworkshops
Solex tour
Varen in Breda
BBQ Boot Breda
Tapas Boot Breda
Burgerboot Breda
Rondvaart met schipper
Borrelboot Breda
Lunchboot Breda
Drankjesboot Breda
Bierboot Breda
Wijnboot Breda
Coronaproof
Escape City Game
Verknipte Film
Crazy 88
Pubquiz
Streetgolf Clinic
Solex tour
BBQ Boot Breda
Tapas Boot Breda
Burgerboot Breda
Food & drinks
BBQ BAAI Breda
Borrel bij BAAI Breda
Proeverij bij BAAI
Kookworkshops
BBQ Boot Breda
Tapas Boot Breda
Burgerboot Breda
Borrelboot Breda
Lunchboot Breda
  • Jouw groep

  • DD slash MM slash YYYY
  • Jouw gegevens

Coronaproof

  • Uitjes op afstand
  • Buiten in de frisse lucht
  • Veel mogelijkheden!

Leuke uitjes in corona tijd!

Ook met de huidige Coronamaatregelen zijn er nog steeds erg veel mogelijkheden om een leuke dag te beleven. Door onze ruime boten, ons ruime terras bij BAAI en de vele stadspellen zijn er nog steeds veel mogelijkheden voor een leuke dag weg bij ons! Ga lekker zelf het water op, loop in kleine groepen door de Bredase binnenstad, geniet op ons ruime terras of aan boord van onze ruime sloepen in de buitenlucht! Zowel voor grote als voor kleine groepen hebben we een breed aanbod van veilige uitjes in de buitenlucht!

Alys bijgesneden
Amber staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Amber staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kijken we naar de beste ervaring en mogelijkheden!

Varen in Breda met Corona

Ook met de huidige coronamaatregelen bieden wij leuke en veilige uitjes en veilige rondvaarten aan in Breda. Hierbij kijken we steeds naar alle corona maatregelen en passen we onze activiteiten daarop aan. Zo hebben we extra veiligheidsmaatregelen genomen om op een veilige manier tijdens corona ook leuke uitjes aan te bieden. Denk hierbij aan extra hygiëne maatregelen, extra afstand aan boord en proberen we de uitjes zo te plannen dat er nooit te veel personen tegelijkertijd aanwezig zijn. Ook aan boord hebben we door middel van stickers duidelijk de zitplaatsen aangegeven, zodat je altijd gemakkelijk afstand kan houden aan boord.

Veilige uitjes in de buitenlucht in Breda

Vrijwel al onze activiteiten en uitjes vinden plaats in de buitenlucht. In de buitenlucht vinden veel minder besmettingen plaats en zijn veel uitjes volledig veilig! Daarbij heb je alle ruimte om afstand te behouden van anderen en kan je in kleine groepjes op pad! Op deze manier kunnen we op een veilige manier een leuk uitje organiseren voor jullie! Ook op het Bredase water kan je goed afstand houden zodat je op een veilige manier kan varen in tijden van Corona.

Uitjes op afstand in Breda

Zowel op onze boten als bij BAAI hebben wij de mogelijkheid om veel afstand tot elkaar te houden! Het is voor ons dan ook geen probleem om 1,5m afstand te houden aan boord of op ons ruime coronaterras! Momenteel kan je met groepen van 18 personen terecht op één sloep en in het geval van een grotere groep zorgen wij er gewoon voor dat je met meerdere sloepen bij elkaar vaart op een veilige manier! Ook bij onze ontvangstlocatie BAAI kunnen we goed deze afstand houden.

Zij gingen je voor

Een aanrader om Breda te ontdekken!! Ondanks we geboren en getogen zijn in Breda, was het een fijne trip met leuke en fijne weetjes van gebouwen en of huisjes waar we voorbij vaarden, wat we nog niet wisten. Ruben onze schipper was top!! 😁
Jane MS
Jane MS
2020-09-26
Mooie interessante boottocht Mooie boottocht gehad door de binnenstad van Breda met schipper Jens, die als een ervaren schipper ons door de singels heeft geleid. Gezellig aan boord met Uitleg door Jens, wij hebben genoten.
Jan v
Jan v
2020-09-09
Fantastische ervaring! Leuke en gezellige tocht met Davey gehad! Lekker wijn gedronken, gezellig, Bredaas, lachen! We hebben genoten!
manonff
manonff
2020-09-06
Heel leuke middag Davey heeft ons goed geholpen, echt een kanjer. Hij heeft zijn stageperiode vast perfect doorlopen en naar onze mening moet hij zeker slagen! We hebben het goed naar ons zin gehad. Tien plus!
Floor
Floor
2020-09-06
Beste schipper Davey! Het was geweldig! Davey was de leukste schipper. Hij moet zijn stage halen en een vast contract krijgen!!!
Teddy K
Teddy K
2020-09-06
Leuke dag Onwijs gezellig en leuk. Mooie vaartocht ook. Hele gezellige, kundige en leuke schipper Jens!! Top!!
Kim de Theye
Kim de Theye
2020-08-30
Leuke Kapitein Tim 👍 Ondanks af en toe een buitje een leuke boottocht gehad, met een heerlijke lunch. Tim wist veel en leuke verhalen te vertellen over Breda. Een aanrader 👍😊
Janine v
Janine v
2020-08-30
Genoten! Gisteren een gezellige avond gehad op het water, een leuke manier om onze eigen stad vanuit een ander perspectief te bekijken. Schipper Justin deed zijn best om ons een fijne avond te bezorgen en vertelde ons leuke weetjes over de stad. Grote, stabiele boot, keurig verzorgd en helemaal corona-proof. We hebben genoten!
Vicky
Vicky
2020-08-25
Leuk & gezellig! Heerlijke middag gehad op de boot, lekkere hapjes en drankjes. En geluk gehad met de leukste schipper Justin!
Lotte v
Lotte v
2020-08-21
Zeer leuke middag op het water Schipper Daan heeft ervoor gezorgd dat t leuk gezellig en leerzaam was! We wisten niet dat Breda zo leuk was. Ook na de boottocht nog gezellig met zn alle wat gedronken. Een TOP-middag!
Corine
Corine
2020-08-18