Spring naar content

Familie-uitje

Familie-uitje in Breda

Voor het leukste familie-uitje van het jaar ben je bij Bootje Varen Breda aan het juiste adres. Al jaren organiseren we vele op maat gemaakte uitjes voor ouderen en jongeren en een mix daarvan.  Aan boord van onze luxe sloepen geniet je samen met opa, oma, tante, broer of je kinderen optimaal van een mooie boottocht, borrel of compleet diner! Met leuke activiteiten of een afsluitende borrel of diner bij BAAI wordt jullie familiedag helemaal compleet! Boek hieronder de best passende arrangementen of activiteiten of lees verder om te zien hoe jullie uitje eruit komt te zien!

Kom je er nog niet uit? Wij helpen je graag!

Check beschikbaarheid

  • Jouw groep

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Jouw gegevens

Vraag hier je offerte aan!

Bij Bootje Varen Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
3X7A3805-1
Ons team staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kijken we naar de beste ervaring en mogelijkheden!

Zij gingen je voor

Het ultieme familie-uitje in Breda

Met een prachtige ontvangstlocatie, een ruime vloot van luxe sloepen, leuke activiteiten en heerlijke eet- en drinkarrangementen zijn alle benodigde middelen beschikbaar om voor jullie een onvergetelijke familiedag te organiseren! Het is dan ook niet voor voor niets dat we al duizenden familie-uitjes hebben mogen organiseren.

Familie-uitje bij BAAI Breda

Jullie familiedag start en eindigt vrijwel altijd bij BAAI Breda! Een prachtige horecalocatie gelegen aan de Bredase Singel. Een plek die dient als op- en afstaplocatie voor jullie boottocht, maar zich daarnaast ook uitermate leent voor een borrel, compleet diner of bijvoorbeeld een kopje koffie voorafgaand! Ook een activiteitenprogramma of nog een drankje voor vertrek behoren tot de mogelijkheden, dus neem BAAI Breda vooral mee in het programma van jullie familie-uitje!

Varen in Breda tijdens jullie familie-uitje

Varen in Breda is voor vrijwel alle groepen een vast onderdeel van hun familie-uitje! De Bredase binnenwateren zijn prachtig en aan boord van onze luxe sloepen kom je even helemaal tot rust. Je geniet van de gezelligheid onderling, de mooie omgeving, de ondergaande zon, koude drankjes in champagnekoelers met ijs, een gezellige schipper die jullie van alles over de omgeving kan vertellen en indien gewenst kunnen we zelfs een complete BBQ of lunch voor jullie aan boord plaatsen! Een unieke invulling van jullie neven-en-nichtendag, broers-en-zussendag of andere familie-uitje in Breda!

Jullie uitje op maat in Breda

Wil je van jullie familie-uitje een complete dag maken? Onze eventmanagers gaan graag met jullie het gesprek aan om samen de invulling van jullie dagje uit door te nemen! Een leuke stadsactiviteit van Groepsuitjes Breda of een spelprogramma bij BAAI maken jullie dag, in combinatie met een boottocht en uiteraard een borrel of diner bij BAAI, helemaal compleet! Zoek je iets wat je op onze site niet kan vinden? Neem vooral contact op, want we denken graag met je mee!

Wij gaan graag met jullie het gesprek aan om te kijken of we aan jullie wensen kunnen voldoen!