Spring naar content

Bedrijfsuitje

  • Groepen van 8 tot 250 personen
  • Luxe sloepen met arrangement
  • Op en rond het Bredase water

Bedrijfsuitje in Breda

Voor een compleet bedrijfsuitje ben je bij Bootje Varen Breda aan het juiste adres. Al jaren organiseren wij vele op maat gemaakte uitjes. Van mooie boottochten voor een teamuitje of een afdelingsuitje tot complete bedrijfsevents in Breda. Ga voor een boottocht met onze luxe sloepen en geniet aan boord van een lunch, borrel of compleet diner. Combineer jullie boottocht met een borrel bij BAAI en een leuke stadsactiviteit om jullie bedrijfsuitje helemaal compleet te maken!

Kom je er nog niet uit? Wij helpen je graag!

3X7A3805-1
Ons team staat voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact op; samen kijken we naar de beste ervaring en mogelijkheden!

Zij gingen je voor

Het ultieme bedrijfsuitje in Breda

Met een prachtige ontvangstlocatie, een ruime vloot van luxe sloepen, leuke activiteiten en heerlijke eet- en drinkarrangementen hebben wij alles in huis om voor jullie een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren! Het is dan ook niet voor niets dat we jaarlijks zo’n 1000 bedrijfsuitjes mogen organiseren.

Bedrijfsuitje bij BAAI Breda

Jullie bedrijfsuitje start en eindigt vrijwel altijd bij BAAI Breda! Een prachtige horecalocatie gelegen aan de Bredase Singels. Een plek die dient als op- en afstaplocatie voor jullie boottocht, maar zich daarnaast ook uitermate leent voor een borrel, compleet diner of bijvoorbeeld een vergadering voorafgaand! Ook een activiteitenprogramma of gewoon een bakje koffie voor vertrek behoren tot de mogelijkheden, dus neem BAAI Breda vooral mee in jullie zakelijke uitje!

Varen in Breda tijdens jullie bedrijfsuitje

Varen in Breda is voor vrijwel alle groepen een vast onderdeel van het bedrijfsuitje! De Bredase binnenwateren zijn prachtig en aan boord van onze luxe sloepen kom je even helemaal tot rust. Je geniet van de gezelligheid onderling, de mooie omgeving, de ondergaande zon, koude drankjes in champagnekoelers met ijs, een gezellige schipper die jullie van alles over de omgeving kan vertellen en indien gewenst kunnen we zelfs een complete BBQ of lunch voor jullie aan boord plaatsen! Een unieke invulling van jullie personeelsuitje in Breda!

Jullie uitje op maat in Breda

Wil je van jullie bedrijfsevent een complete dag maken? Onze eventmanagers gaan graag met jullie het gesprek aan om samen de invulling van jullie dagje uit door te nemen! Een leuke stadsactiviteit van Groepsuitjes Breda of een spelprogramma bij BAAI maken jullie dag, in combinatie met een boottocht en uiteraard een borrel of diner bij BAAI, helemaal compleet! Zoek je iets wat je op onze site niet kan vinden? Neem vooral contact op, want we denken graag met je mee!

Wij gaan graag met jullie het gesprek aan om te kijken of we aan jullie wensen kunnen voldoen!