Spring naar content

Varen met 2 drankjes en een hapje

2 uur varen met 2 drankjes en een hapje

Lekker borrelen met een hapje en een drankje, maar liever geen drank afkopen? Dan is dit arrangement perfect voor jou! Ontdek de binnenwateren van Breda tijdens een prachtige tocht aan boord van één van onze luxe sloepen en geniet van een heerlijk hapje en drankje. Een ideaal arrangement voor een uitstapje met vrienden, familie of collega’s!

 • Verschillende vaarroutes
 • Extra drank mogelijk op nacalculatie
 • Ideaal voor een familie uitje
 • Op- en afstappen bij BAAI Breda
 • Passend in elke planning
 • Mooie en luxe sloep

Twee uur varen met twee drankjes en een hapje slechts € 33,50 per persoon

Aan boord geniet je van een heerlijk hapje en een verkoelend drankje. De drankjes worden ijskoud geserveerd en staan in grote champagnekoelers aan boord.
Je hebt de keuze uit verschillende boottochten, variërend van 1 uur tot 2,5 uur. De 2-uur durende tocht is de meest geboekte en brengt je via de singels van Breda langs de luxe wijken Boeimeer en het Ginneken, en laat je een deel van het prachtige groene gebied het Markdal zien.

Zijn er allergieën of dieetwensen waar wij van moeten weten?
Neem dan telefonisch contact met ons op of vermeld dit duidelijk bij de aanvraag.

 • Het tarief voor de 1 uur durende rondvaart incl. 2 drankjes en een hapje per persoon is slechts  € 23,50 per persoon
 • Het tarief voor de 1.5 uur durende rondvaart incl. 2 drankjes en een hapje per persoon is slechts € 28,50 per persoon
 • Het tarief voor de 2 uur durende rondvaart incl. 2 drankjes en een hapje per persoon is slechts € 33,50 per persoon

 • Tijdens de 1 uur durende rondvaart start je bij BAAI Breda en vaar je over de Singel.. Hierbij varen we onder andere langs het Spanjaaardsgat, de KMA, het Valkenbergpark en de Koepelgevangenis.
 • Met de rondvaart van 1.5 uur kom je tot de luxe wijk Boeimeer.
 • De 2 uur durende rondvaart is de meest geboekte tocht. Tijdens deze tocht vaar je het eerste gedeelte van de Singel. Halverwege de Singel gaan we de Mark op en varen we door de luxe wijken Boeimeer en het Ginneken. We varen naar het prachtige en groenrijke gebied ”het Markdal’ en varen over het tweede gedeelte van de Singel terug naar BAAI Breda.

– Te boeken van 8 tot 250 personen
– Inclusief boothuur, schipper en BTW

Combineer voor extra's!

Wanneer je meerdere activiteiten boekt met een “Combi Zegel” ontvang je een leuke extra. Hoe meer zegels, hoe leuker de extra!

combi-image COMBI
Alys bijgesneden

Kom je er niet uit? Amber staat voor je klaar.

076-7676001

Zij gingen je voor

Een aanrader om Breda te ontdekken!! Ondanks we geboren en getogen zijn in Breda, was het een fijne trip met leuke en fijne weetjes van gebouwen en of huisjes waar we voorbij vaarden, wat we nog niet wisten. Ruben onze schipper was top!! ?
Jane MS
Jane MS
2020-09-26
Mooie interessante boottocht Mooie boottocht gehad door de binnenstad van Breda met schipper Jens, die als een ervaren schipper ons door de singels heeft geleid. Gezellig aan boord met Uitleg door Jens, wij hebben genoten.
Jan v
Jan v
2020-09-09
Fantastische ervaring! Leuke en gezellige tocht met Davey gehad! Lekker wijn gedronken, gezellig, Bredaas, lachen! We hebben genoten!
manonff
manonff
2020-09-06
Heel leuke middag Davey heeft ons goed geholpen, echt een kanjer. Hij heeft zijn stageperiode vast perfect doorlopen en naar onze mening moet hij zeker slagen! We hebben het goed naar ons zin gehad. Tien plus!
Floor
Floor
2020-09-06
Beste schipper Davey! Het was geweldig! Davey was de leukste schipper. Hij moet zijn stage halen en een vast contract krijgen!!!
Teddy K
Teddy K
2020-09-06
Leuke dag Onwijs gezellig en leuk. Mooie vaartocht ook. Hele gezellige, kundige en leuke schipper Jens!! Top!!
Kim de Theye
Kim de Theye
2020-08-30
Leuke Kapitein Tim ? Ondanks af en toe een buitje een leuke boottocht gehad, met een heerlijke lunch. Tim wist veel en leuke verhalen te vertellen over Breda. Een aanrader ??
Janine v
Janine v
2020-08-30
Genoten! Gisteren een gezellige avond gehad op het water, een leuke manier om onze eigen stad vanuit een ander perspectief te bekijken. Schipper Justin deed zijn best om ons een fijne avond te bezorgen en vertelde ons leuke weetjes over de stad. Grote, stabiele boot, keurig verzorgd en helemaal corona-proof. We hebben genoten!
Vicky
Vicky
2020-08-25
Leuk & gezellig! Heerlijke middag gehad op de boot, lekkere hapjes en drankjes. En geluk gehad met de leukste schipper Justin!
Lotte v
Lotte v
2020-08-21
Zeer leuke middag op het water Schipper Daan heeft ervoor gezorgd dat t leuk gezellig en leerzaam was! We wisten niet dat Breda zo leuk was. Ook na de boottocht nog gezellig met zn alle wat gedronken. Een TOP-middag!
Corine
Corine
2020-08-18