Spring naar content

Tapas Boot Breda

Tapas Boot Breda

De Tapasboot is één van de populairste arrangementen van Bootje Varen Breda. Het is dan ook de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of een vriendenuitje. Met een ijskoud drankje in de ene hand en een heerlijk tapas hapje in de andere, waan je je tijdens onze 2.5 uur durende boottocht in een Mediterrane sfeer! geniet van het comfort van de prachtige en luxe sloep en laat de schipper jullie gezelschap rondvaren over de mooie binnenwateren van Breda.

  • Maaltijd vullend
  • Onbeperkt bier, wijn en fris
  • Uitgebreid menu
  • Op- en afstappen bij BAAI Breda
  • Mooie luxe sloep
  • Leuke schipper

Tapasboot slechts € 67,50 p.p.

Aan boord van de luxe Tapasboot geniet je van een compleet diner, bestaande uit allerlei overheerlijke tapas* die zowel warm als koud geserveerd worden. De Tapasboot is voorzien van een BBQ waar jij zelf je heerlijke garnalenspiesje, saté of nacho’s op klaar kan maken. Natuurlijk staat het stokbrood met verschillende smeersels ook voor jullie klaar. De drankjes worden ijskoud geserveerd in grote champagnekoelers.

Zijn er allergieën of dieetwensen waar wij van moeten weten?
Neem dan telefonisch contact met ons op of vermeld dit duidelijk bij de aanvraag.

Het tapasmenu bestaat uit koude hapjes: charcutterie en kaasplank, druiven en groentecrudité, assortiment brood met drie smeersels, aardappelsalade Andalusië, ham en meloen, wrapjes met zalm en ham, citroentaart en warme hapjes: garnalenspiesje, gemarineerde drumsticks, chistorritta worstje en albondiga’s

– Tocht duurt 2,5 uur
– Te boeken vanaf 8 personen
– Inclusief compleet tapas menu en onbeperkt bier, wijn en frisdrank
– Inclusief boothuur, schipper en BTW

Boek nu de Tapasboot als onderdeel van jullie dagje uit!

Combineer voor extra's!

Wanneer je meerdere activiteiten boekt met een “Combi Zegel” ontvang je een leuke extra. Hoe meer zegels, hoe leuker de extra!

combi-image COMBI
Alys bijgesneden

Kom je er niet uit? Amber staat voor je klaar.

076-7676001

Zij gingen je voor

Een aanrader om Breda te ontdekken!! Ondanks we geboren en getogen zijn in Breda, was het een fijne trip met leuke en fijne weetjes van gebouwen en of huisjes waar we voorbij vaarden, wat we nog niet wisten. Ruben onze schipper was top!! ?
Jane MS
Jane MS
2020-09-26
Mooie interessante boottocht Mooie boottocht gehad door de binnenstad van Breda met schipper Jens, die als een ervaren schipper ons door de singels heeft geleid. Gezellig aan boord met Uitleg door Jens, wij hebben genoten.
Jan v
Jan v
2020-09-09
Fantastische ervaring! Leuke en gezellige tocht met Davey gehad! Lekker wijn gedronken, gezellig, Bredaas, lachen! We hebben genoten!
manonff
manonff
2020-09-06
Heel leuke middag Davey heeft ons goed geholpen, echt een kanjer. Hij heeft zijn stageperiode vast perfect doorlopen en naar onze mening moet hij zeker slagen! We hebben het goed naar ons zin gehad. Tien plus!
Floor
Floor
2020-09-06
Beste schipper Davey! Het was geweldig! Davey was de leukste schipper. Hij moet zijn stage halen en een vast contract krijgen!!!
Teddy K
Teddy K
2020-09-06
Leuke dag Onwijs gezellig en leuk. Mooie vaartocht ook. Hele gezellige, kundige en leuke schipper Jens!! Top!!
Kim de Theye
Kim de Theye
2020-08-30
Leuke Kapitein Tim ? Ondanks af en toe een buitje een leuke boottocht gehad, met een heerlijke lunch. Tim wist veel en leuke verhalen te vertellen over Breda. Een aanrader ??
Janine v
Janine v
2020-08-30
Genoten! Gisteren een gezellige avond gehad op het water, een leuke manier om onze eigen stad vanuit een ander perspectief te bekijken. Schipper Justin deed zijn best om ons een fijne avond te bezorgen en vertelde ons leuke weetjes over de stad. Grote, stabiele boot, keurig verzorgd en helemaal corona-proof. We hebben genoten!
Vicky
Vicky
2020-08-25
Leuk & gezellig! Heerlijke middag gehad op de boot, lekkere hapjes en drankjes. En geluk gehad met de leukste schipper Justin!
Lotte v
Lotte v
2020-08-21
Zeer leuke middag op het water Schipper Daan heeft ervoor gezorgd dat t leuk gezellig en leerzaam was! We wisten niet dat Breda zo leuk was. Ook na de boottocht nog gezellig met zn alle wat gedronken. Een TOP-middag!
Corine
Corine
2020-08-18