Spring naar content

Tapas Boot Breda

Tapas Boot Breda

De Tapasboot is één van de populairste arrangementen van Bootje Varen Breda. Het is dan ook de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of een vriendenuitje. Met een ijskoud drankje in de ene hand en een heerlijk tapas hapje in de andere, waan je je tijdens onze 2.5 uur durende boottocht in een Mediterrane sfeer! geniet van het comfort van de prachtige en luxe sloep en laat de schipper jullie gezelschap rondvaren over de mooie binnenwateren van Breda.

  • Maaltijd vullend
  • Onbeperkt bier, wijn en fris
  • Uitgebreid menu
  • Op- en afstappen bij BAAI Breda
  • Mooie luxe sloep
  • Leuke schipper

Tapasboot slechts € 67,50 p.p.

Aan boord van de luxe Tapasboot geniet je van een compleet diner, bestaande uit allerlei overheerlijke tapas* die zowel warm als koud geserveerd worden. De Tapasboot is voorzien van een BBQ waar jij zelf je heerlijke garnalenspiesje, saté of nacho’s op klaar kan maken. Natuurlijk staat het stokbrood met verschillende smeersels ook voor jullie klaar. De drankjes worden ijskoud geserveerd in grote champagnekoelers.

Zijn er allergieën of dieetwensen waar wij van moeten weten?
Neem dan telefonisch contact met ons op of vermeld dit duidelijk bij de aanvraag.

Het tapasmenu bestaat uit koude hapjes: charcutterie en kaasplank, druiven en groentecrudité, assortiment brood met drie smeersels, aardappelsalade Andalusië, ham en meloen, wrapjes met zalm en ham, citroentaart en warme hapjes: garnalenspiesje, gemarineerde drumsticks, chistorritta worstje en albondiga’s

– Tocht duurt 2,5 uur
– Te boeken vanaf 8 personen
– Inclusief compleet tapas menu en onbeperkt bier, wijn en frisdrank
– Inclusief boothuur, schipper en BTW

Boek nu de Tapasboot als onderdeel van jullie dagje uit!

Combineer voor extra's!

Wanneer je meerdere activiteiten boekt met een “Combi Zegel” ontvang je een leuke extra. Hoe meer zegels, hoe leuker de extra!

combi-image COMBI
Alys bijgesneden

Kom je er niet uit? Amber staat voor je klaar.

076-7676001

Zij gingen je voor