Spring naar content

Solex tour

Solextour

Op een new-age Solex toeren met vrienden, familie of collega’s! Dat is nog eens een andere manier om Breda te ontdekken. Tour door de stad of door de mooie groene omgeving van Breda en geniet van dit originele back-in-time vervoersmiddel! Genietend van de mooie omgeving tijdens deze toertocht zorgt voor een unieke beleving en laat de tijd voorbij vliegen.

Je start met de solextour in het centrum van Breda en daarna krijg je de route waarmee je door de prachtige landschappen rijdt. De tocht van 180 minuten is een garantie voor een geweldig uitje.

  • Verschillende routes
  • Nostalgische sfeer
  • Door binnenstad en natuur
  • Altijd iemand stand-by bij pech

Solextour al vanaf €42,50 per persoon

Het Solexprogramma duurt 3 uur in totaal. Jullie zullen starten ter hoogte van het Spanjaardsgat wat echt in het midden van het centrum te vinden is. Je krijgt een korte uitleg over de solex en rijd een klein proefrondje. Daarna ga je genieten van een schitterende tocht door het centrum, de bosrijke en groene gebieden van Breda. Halverwege wordt er een stop gemaakt bij een gezellig terrasje waar je eventueel een lekker drankje kunt bestellen. Er staat tijdens jullie tocht altijd een servicewagen stand-by zodat je bij pech onderweg je tour altijd weer snel kan vervolgen. De tocht eindigt weer terug in het centrum. Wil jij je uitje afsluiten met een drankje aan het water op een unieke locatie? Kom een lekker drankje drinken op het terras van BAAI Breda. BAAI ligt op slechts 5 minuten loopafstand!

– De activiteit duurt 3 uur
– Te boeken vanaf 10 personen
– Inclusief routebeschrijving, uitleg en BTW

Boek nu de Solextour als onderdeel van jullie dagje uit!

Combineer voor extra's!

Wanneer je meerdere activiteiten boekt met een “Combi Zegel” ontvang je een leuke extra. Hoe meer zegels, hoe leuker de extra!

combi-image COMBI
Alys bijgesneden

Kom je er niet uit? Amber staat voor je klaar.

076-7676001

Zij gingen je voor

Een aanrader om Breda te ontdekken!! Ondanks we geboren en getogen zijn in Breda, was het een fijne trip met leuke en fijne weetjes van gebouwen en of huisjes waar we voorbij vaarden, wat we nog niet wisten. Ruben onze schipper was top!! ?
Jane MS
Jane MS
2020-09-26
Mooie interessante boottocht Mooie boottocht gehad door de binnenstad van Breda met schipper Jens, die als een ervaren schipper ons door de singels heeft geleid. Gezellig aan boord met Uitleg door Jens, wij hebben genoten.
Jan v
Jan v
2020-09-09
Fantastische ervaring! Leuke en gezellige tocht met Davey gehad! Lekker wijn gedronken, gezellig, Bredaas, lachen! We hebben genoten!
manonff
manonff
2020-09-06
Heel leuke middag Davey heeft ons goed geholpen, echt een kanjer. Hij heeft zijn stageperiode vast perfect doorlopen en naar onze mening moet hij zeker slagen! We hebben het goed naar ons zin gehad. Tien plus!
Floor
Floor
2020-09-06
Beste schipper Davey! Het was geweldig! Davey was de leukste schipper. Hij moet zijn stage halen en een vast contract krijgen!!!
Teddy K
Teddy K
2020-09-06
Leuke dag Onwijs gezellig en leuk. Mooie vaartocht ook. Hele gezellige, kundige en leuke schipper Jens!! Top!!
Kim de Theye
Kim de Theye
2020-08-30
Leuke Kapitein Tim ? Ondanks af en toe een buitje een leuke boottocht gehad, met een heerlijke lunch. Tim wist veel en leuke verhalen te vertellen over Breda. Een aanrader ??
Janine v
Janine v
2020-08-30
Genoten! Gisteren een gezellige avond gehad op het water, een leuke manier om onze eigen stad vanuit een ander perspectief te bekijken. Schipper Justin deed zijn best om ons een fijne avond te bezorgen en vertelde ons leuke weetjes over de stad. Grote, stabiele boot, keurig verzorgd en helemaal corona-proof. We hebben genoten!
Vicky
Vicky
2020-08-25
Leuk & gezellig! Heerlijke middag gehad op de boot, lekkere hapjes en drankjes. En geluk gehad met de leukste schipper Justin!
Lotte v
Lotte v
2020-08-21
Zeer leuke middag op het water Schipper Daan heeft ervoor gezorgd dat t leuk gezellig en leerzaam was! We wisten niet dat Breda zo leuk was. Ook na de boottocht nog gezellig met zn alle wat gedronken. Een TOP-middag!
Corine
Corine
2020-08-18