Spring naar content

Solex tour

Solextour

Op een new-age Solex toeren met vrienden, familie of collega’s! Dat is nog eens een andere manier om Breda te ontdekken. Tour door de stad of door de mooie groene omgeving van Breda en geniet van dit originele back-in-time vervoersmiddel! Genietend van de mooie omgeving tijdens deze toertocht zorgt voor een unieke beleving en laat de tijd voorbij vliegen.

Je start met de solextour in het centrum van Breda en daarna krijg je de route waarmee je door de prachtige landschappen rijdt. De tocht van 180 minuten is een garantie voor een geweldig uitje.

  • Verschillende routes
  • Nostalgische sfeer
  • Door binnenstad en natuur
  • Altijd iemand stand-by bij pech

Solextour al vanaf €38,50 per persoon

Het Solexprogramma duurt 3 uur in totaal. Jullie zullen starten ter hoogte van het Spanjaardsgat wat echt in het midden van het centrum te vinden is. Je krijgt een korte uitleg over de solex en rijd een klein proefrondje. Daarna ga je genieten van een schitterende tocht door het centrum, de bosrijke en groene gebieden van Breda. Halverwege wordt er een stop gemaakt voor een gezellig terrasje en een lekker drankje. Er staat tijdens jullie tocht altijd een servicewagen stand-by zodat je bij pech onderweg je tour altijd weer snel kan vervolgen. De tocht eindigt weer terug in het centrum. Wil jij je uitje afsluiten met een drankje aan het water op een unieke locatie? Bij BAAI Breda staan de drankjes voor jullie koud en ligt op slechts 5 minuten loopafstand!

– De activiteit duurt 3 uur
– Te boeken vanaf 10 personen
– Inclusief routebeschrijving, uitleg en BTW

Boek nu de Solextour als onderdeel van jullie dagje uit!

Combineer voor extra's!

Wanneer je meerdere activiteiten boekt met een “Combi Zegel” ontvang je een leuke extra. Hoe meer zegels, hoe leuker de extra!

combi-image COMBI
Alys bijgesneden

Kom je er niet uit? Amber staat voor je klaar.

076-7676001

Zij gingen je voor