Spring naar content

Moonlight winterrondvaart

Moonlight winterrondvaart

Ook in de winter is Breda vanaf het water erg mooi! Stap aan boord voor een mooie Moonlight rondvaart en laat je verbazen hoe mooi Breda vanaf het water is! In de winter misschien nog wel mooier dan in de zomer!

Aan boord van onze luxe sfeervolle sloepen zit je altijd goed en uiteraard zorgen we ervoor dat jullie warm aangekleed het water op gaan! Onze schipper vertelt jullie van alles over de verschillende bezienswaardigheden tijdens jullie tocht. Varen over de Singels van Breda is een leuke activiteit voor jong en oud! Als jullie terugkomen heb je de mogelijkheid om aan de bar een heerlijke warme Glühwein of chocomel te bestellen!

  • Mooie wintertocht
  • Luxe sloepen
  • Op- en afstappen bij BAAI
  • Kom langs de bezienswaardigheden

De Moonlight rondvaart voor slechts  € 12,50 p.p.

De Moonlight Rondvaart duurt 1 uur. Elk zaterdag en zondag vertrekt de boot om 15:00 en om 16:00.  Iedere tocht begint en eindigt bij  BAAI Breda. BAAI is een heerlijke plek aan het water waar je zowel voor als na je boottocht kan genieten van een verfrissend drankje of lekker hapje. Het kan zeker geen kwaad om iets eerder te komen of na jullie tocht nog wat ruimte over te laten!

Boek hier je tickets voor de Moonlight Rondvaart!

 

 

Volwassenen = €12,50
Kinderen onder de 12 jaar = €5,-
Kinderen onder de 4 jaar = gratis

Combineer voor extra's!

Wanneer je meerdere activiteiten boekt met een “Combi Zegel” ontvang je een leuke extra. Hoe meer zegels, hoe leuker de extra!

combi-image COMBI
Alys bijgesneden

Kom je er niet uit? Amber staat voor je klaar.

076-7676001

Zij gingen je voor