Spring naar content

Kookworkshops

Kookworkshops

Maak samen met je vrienden, collega’s of familie een culinair hoogstandje in de grote keuken van Kookstudio Breda. Een kookworkshop is een veelzijdige middag of avond uit. Onder toeziend oog van een ervaren kok en met een drankje in de hand bereiden jullie in verschillende groepen een 4-gangen menu aan jullie eigen kookeiland. Fan van Italiaans eten, helemaal zot van Tapas of laten jullie inspireren door de Turkse keuken? Het maakt niet uit welk menu jullie kiezen of dat jullie je laten verrassen, maar lekker en gezellig wordt het zeker. Een kookworkshop volgens is teambuilding in de leukste vorm!

  • De lekkerste teambuilding
  • Keuze uit verschillende menu’s
  • Incl. bier, wijn en frisdrank
  • Professionele begeleiding
  • Gegarandeerd succes
  • Voor ieder wat lekkers

Kookworkshops lunch vanaf € 59,50 p.p. en diner vanaf € 69,50 p.p.

Bij de kookstudio worden jullie door de kok en gastheer/gastvrouw ontvangen met een lekker welkomstdrankje. Zij zullen jullie even kort meenemen door de workshop en zullen jullie een passend schort aanbieden. Na het onderverdelen van de groepen gaan jullie aan de slag in de keuken met per groep een eigen kookeiland.  Uiteraard is er ook voldoende tijd berekend om de door jullie gemaakte gerechten op gepaste wijze uit te serveren en lekker met elkaar te tafelen.

Uiteraard kan er rekening gehouden worden met eventuele allergieën of dieetwensen.
Neem hiervoor telefonisch contact op of vermeld dit duidelijk bij de aanvraag.

Laten jullie je graag verrassen? De Surprise workshop is speciaal ontwikkeld voor men wie moeilijk keuze kan maken of zich graag laat verrassen. Onder begeleiding van onze professionele koks, koken jullie zelf de meest culinaire gerechten. Dit menu bestaat uit zowel vis- als vleesingrediënten en omdat alle ingrediënten vers zijn, kan er van alles weg gelaten worden. Zo zorgen we ervoor dat er voor ieder wat wils is en de mogelijkheid er is om te experimenteren met ingrediënten. De middag of avond zullen we afsluiten met een heerlijk diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en lekkere creaties. De workshop wordt gegeven aan gezelschappen vanaf 12 personen. In het begin van iedere workshop worden er kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 4- gangen verrassingsmenu bereiden.

Een middag of avond waarin je je volledig waant in de Italiaanse sferen. Tijdens deze workshop maken jullie onder begeleiding van onze professionele  kok de meeste culinaire gerechten van Italiaanse afkomst. Omdat alle ingrediënten vers voor jullie klaar staan, kan er van alles weg gelaten worden of juist worden toegevoegd. Zo zorgen we ervoor dat er voor ieder wat lekkers is en de mogelijkheid er is om te experimenteren met ingrediënten. De middag of avond zullen we afsluiten met een heerlijk diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en lekkere creaties. De workshop wordt gegeven aan gezelschappen vanaf 12 personen. In het begin van iedere workshop worden er kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 4- gangen Italiaanse menu bereiden.

Delen jullie graag en proeven jullie het liefst zoveel mogelijk op een middag of avond? Dan zal de Tapas workshop waarschijnlijk goed bij jullie passen. Tijdens deze workshop maken jullie onder begeleiding van onze professionele kok 8 kleine tapasgerechtjes van Spaanse afkomst. Omdat alle ingrediënten vers voor jullie klaar staan, kan er van alles weg gelaten worden of juist worden toegevoegd. Zo zorgen we ervoor dat er voor ieder wat lekkers is en de mogelijkheid er is om te experimenteren met ingrediënten. De middag of avond zullen we afsluiten met een heerlijk tapasdiner dat bestaat uit de eigen gastronomische en lekkere Spaanse hapjes. De workshop wordt gegeven aan gezelschappen vanaf 12 personen. In het begin van iedere workshop worden er kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van de 8 hapjes van het Tapas menu bereiden.

Ontdekken jullie graag onbekende keukens? Wellicht is deze Turkse workshop dan iets voor jullie. De Turkse keuken is in Nederland nog niet heel bekend en daar brengen wij graag verandering in. Ontdek tijdens deze workshop onder begeleiding van onze professionele kok, de smaken en geuren van de Turkse keuken. Omdat alle ingrediënten vers voor jullie klaar staan, kan er van alles weg gelaten worden of juist worden toegevoegd. Zo zorgen we ervoor dat er voor ieder wat lekkers is en de mogelijkheid er is om te experimenteren met ingrediënten. De middag of avond zullen we afsluiten met een heerlijk Turks diner dat bestaat uit jullie eigen gastronomische en bijzondere Turkse gerechten. De workshop wordt gegeven aan gezelschappen vanaf 12 personen. In het begin van iedere workshop worden er kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 4-gangen menu van de Turkse workshop bereiden.

Bereiden jullie liever een lunch dan een diner? Dat kan! Tijdens deze workshop onder begeleiding van onze professionele kok, maken jullie een gevarieerde, complete verrassingslunch. Omdat alle ingrediënten vers voor jullie klaar staan, kan er van alles weg gelaten worden of juist worden toegevoegd. Zo zorgen we ervoor dat er voor ieder wat lekkers is en de mogelijkheid er is om te experimenteren met ingrediënten. De middag zullen we afsluiten met het nuttige van de heerlijke lunch, geheel door jullie zelf bereid. De workshop wordt gegeven aan gezelschappen vanaf 12 personen. In het begin van iedere workshop worden er kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het lunch menu bereiden.

– Deze activiteit duurt 3 uur bij een lunch en 4 uur bij een diner
– Inclusief compleet menu, materialen en drankjes
– Inclusief locatie, begeleiding van een professionele kok en BTW

Boek nu een Kookworkshop als onderdeel van jullie dagje uit!

Combineer voor extra's!

Wanneer je meerdere activiteiten boekt met een “Combi Zegel” ontvang je een leuke extra. Hoe meer zegels, hoe leuker de extra!

combi-image COMBI
Alys bijgesneden

Kom je er niet uit? Amber staat voor je klaar.

076-7676001

Maak je dag compleet

Zij gingen je voor