Spring naar content

High Tea Boot

High Tea Boot Breda

Ontdek Breda vanaf het water en maak jullie familiedag, vriendinnenuitje of babyshower onvergetelijk met een tocht op onze High Tea Boot! Geniet van een uitgebreide high tea aan boord van één van onze luxe sloepen en laat de schipper jullie naar wens vertellen over de bijzondere bezienswaardigheden langs de route. Aan jullie de taak om heerlijk te relaxen en te genieten van een rijk gevulde schaal met hapjes en uiteraard de nodige kopjes thee.

  • Diverse sandwiches en zoetigheden
  • Op- en afstappen bij BAAI Breda
  • Mooie luxe sloep
  • Perfecte start van de dag
  • Prachtige tocht richting het Markdal
  • Unieke High tea op het water

High Tea Boot slechts € 49,50 per persoon

Tijdens de 2 uur durende tocht zullen jullie genieten van de prachtige omgeving en uiteraard jullie uitgebreide high tea aan boord. De high tea bestaat uit diverse sandwiches (vis, vlees en vegetarisch), diverse zoetigheden als soesjes, scones, bonbons, muffins, brownies en cookies en natuurlijk vers fruit. Uiteraard is er ook voldoende thee aan boord in verschillende smaken.

 Zijn er allergieën of dieetwensen waar wij van moeten weten?
Neem dan telefonisch contact met ons op of vermeld dit duidelijk bij de aanvraag.

Het high tea menu bestaat uit: diverse sandwiches (vis, vlees en vega), diverse zoetigheden als soesjes, scones, bonbons, muffins, brownies en cookies, vers fruit en potten met verschillende smaakjes thee.

– Tocht duurt 2 uur
– Te boeken van 8 tot 250 personen
– Inclusief compleet high tea menu met verschillende smaken thee
– Inclusief boothuur, schipper en BTW

Boek nu de High tea boot als onderdeel van jullie dagje uit!

Combineer voor extra's!

Wanneer je meerdere activiteiten boekt met een “Combi Zegel” ontvang je een leuke extra. Hoe meer zegels, hoe leuker de extra!

combi-image COMBI
Alys bijgesneden

Kom je er niet uit? Amber staat voor je klaar.

076-7676001

Maak je dag compleet

Zij gingen je voor

Een aanrader om Breda te ontdekken!! Ondanks we geboren en getogen zijn in Breda, was het een fijne trip met leuke en fijne weetjes van gebouwen en of huisjes waar we voorbij vaarden, wat we nog niet wisten. Ruben onze schipper was top!! ?
Jane MS
Jane MS
2020-09-26
Mooie interessante boottocht Mooie boottocht gehad door de binnenstad van Breda met schipper Jens, die als een ervaren schipper ons door de singels heeft geleid. Gezellig aan boord met Uitleg door Jens, wij hebben genoten.
Jan v
Jan v
2020-09-09
Fantastische ervaring! Leuke en gezellige tocht met Davey gehad! Lekker wijn gedronken, gezellig, Bredaas, lachen! We hebben genoten!
manonff
manonff
2020-09-06
Heel leuke middag Davey heeft ons goed geholpen, echt een kanjer. Hij heeft zijn stageperiode vast perfect doorlopen en naar onze mening moet hij zeker slagen! We hebben het goed naar ons zin gehad. Tien plus!
Floor
Floor
2020-09-06
Beste schipper Davey! Het was geweldig! Davey was de leukste schipper. Hij moet zijn stage halen en een vast contract krijgen!!!
Teddy K
Teddy K
2020-09-06
Leuke dag Onwijs gezellig en leuk. Mooie vaartocht ook. Hele gezellige, kundige en leuke schipper Jens!! Top!!
Kim de Theye
Kim de Theye
2020-08-30
Leuke Kapitein Tim ? Ondanks af en toe een buitje een leuke boottocht gehad, met een heerlijke lunch. Tim wist veel en leuke verhalen te vertellen over Breda. Een aanrader ??
Janine v
Janine v
2020-08-30
Genoten! Gisteren een gezellige avond gehad op het water, een leuke manier om onze eigen stad vanuit een ander perspectief te bekijken. Schipper Justin deed zijn best om ons een fijne avond te bezorgen en vertelde ons leuke weetjes over de stad. Grote, stabiele boot, keurig verzorgd en helemaal corona-proof. We hebben genoten!
Vicky
Vicky
2020-08-25
Leuk & gezellig! Heerlijke middag gehad op de boot, lekkere hapjes en drankjes. En geluk gehad met de leukste schipper Justin!
Lotte v
Lotte v
2020-08-21
Zeer leuke middag op het water Schipper Daan heeft ervoor gezorgd dat t leuk gezellig en leerzaam was! We wisten niet dat Breda zo leuk was. Ook na de boottocht nog gezellig met zn alle wat gedronken. Een TOP-middag!
Corine
Corine
2020-08-18