Spring naar content

Herfst rondvaart

Herfst rondvaart in Breda

Breda is prachtig vanaf het water, al helemaal in de herfst! Stap aan boord voor een mooie rondvaart en laat je verbazen hoe mooi Breda is vanaf het water. Tijdens de route van 1,5 uur vaar  je in een natuurgebied, waar alle bomen hun prachtige herfstkleuren tonen! Onze ervaren schipper vertelt jullie van alles over de vele bezienswaardigheden waar jullie langs varen. Bij terugkomst kunnen jullie natuurlijk genieten van een lekker drankje!

  • Prachtige vaarroute
  • Geschikt voor jong en oud
  • Dekentjes voor aan boord
  • Meest luxe sloepen van Breda
  • Schipper dient ook als gids
  • Exclusieve sloep voor jullie gezelschap

Herfst rondvaart in Breda al vanaf € 15,50 per persoon

Er zijn verschillende tochten mogelijk, variëren van 1 tot 2,5 uur. Iedere tocht begint en eindigt bij BAAI Breda. Wij kunnen de drankjes verzorgen aan boord, maar het is ook toegestaan deze zelf mee te nemen.

– Het tarief voor de 1 uur durende tocht is slechts € 15,50 per persoon
– Het tarief voor de 1,5 uur durende tocht is slechts € 20,50 per persoon
– Het tarief voor de 2 uur durende tocht is slechts € 25,50 per persoon
– Het tarief voor de 2,5 uur durende tocht is slechts € 30,50 per persoon

– Tijdens de 1 uur durende rondvaart start je bij BAAI Breda en vaar je over de Singel.. Hierbij varen we onder andere langs het Spanjaaardsgat, de KMA, het Valkenbergpark en de Koepelgevangenis.

– Met de rondvaart van 1.5 uur kom je tot de luxe wijk Boeimeer.

– De 2 uur durende rondvaart is de meest geboekte tocht. Tijdens deze tocht vaar je het eerste gedeelte van de Singel. Halverwege de Singel gaan we de Mark op en varen we door de luxe wijken Boeimeer en het Ginneken. We varen naar het prachtige en groenrijke gebied ‘het Markdal’ en varen over het tweede gedeelte van de Singel terug naar BAAI Breda.

– De 2,5 uur durende tocht is de complete tocht. Tijdens deze tocht vaar je het eerste gedeelte van de Singel. Halverwege de Singel gaan we de Mark op en varen we door de luxe wijken Boeimeer en het Ginneken. We varen naar het prachtige en groenrijke gebied ‘het Markdal’ tot de sluis van Ulvenhout en varen over het tweede gedeelte van de Singel terug naar BAAI Breda.

Heerlijk opwarmen na jullie boottocht bij BAAI met een glas Gluhwein! Nu voor slechts 2 euro per glas!

In de herfst en winter kan jij genieten van onze Gluhwein actie. Neem na jullie boottocht direct plaats op onze verwarmde en overdekte terras, welke volledig is omgetoverd naar het seizoen.

Onze gastheer of -vrouw staat bij BAAI voor jullie klaar en er wordt vervolgens aan jullie een warm glas Gluhwein geserveerd. Dat is heerlijk naborrelen en opwarmen na jullie boottocht!

Nu voor slechts 2 euro per glas!

Combineer voor extra's!

Wanneer je meerdere activiteiten boekt met een “Combi Zegel” ontvang je een leuke extra. Hoe meer zegels, hoe leuker de extra!

combi-image COMBI
Alys bijgesneden

Kom je er niet uit? Amber staat voor je klaar.

076-7676001

Zij gingen je voor