Spring naar content

Dinerboot & Activiteit

Dinerboot & Activiteit 

Til je standaard uitje naar een hoger niveau met een van onze dinerboten + stadsactiviteiten! Kies uit één van onze populairste activiteiten; maken jullie jezelf echte filmsterren en het stadcentrum je eigen filmset met de Verknipte film? Of proberen jullie juist te ontsnappen tijdens de Escape City Game? Sluit de dag af op het water en flip je eigen burger met onze overheerlijke Burgerboot of relax tijdens het BBQ’en van jullie eigen vlees op onze BBQ-boot.

 • Volledig verzorgd programma van 4,5 uur
 • Heerlijk diner aan boord
 • Uitdagende teambuildingsactiviteiten
 • Het vakantiegevoel bij BAAI Breda
 • Genieten aan de Bredase singels
 • Inclusief onbeperkt drank aan boord

Met minder dan 8 personen? Neem contact met ons op zodat wij mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Combideal vanaf € 92,50 per persoon

4,5 uur lang vertier inclusief: Dinerboot met onbeperkt bier, fris, wijn + activiteit
Activiteiten keuze uit: List van het turfschip, Escape city game, Verknipte film, Crazy 88, Playgrnd & The Rollerclub
Dinerboot keuze uit:
BBQ boot + activiteit € 94,50 per persoon
Burgerboot + activiteit € 92,50 per persoon
Satéboot + activiteit € 92,50 per persoon

Ons team staat voor je klaar

Wij zorgen voor de ideale avond voor vriendengroepen, familie of collega’s! Een compleet pakket zodat jullie je nergens meer zorgen over hoeven te maken. Geen gezeur met ingewikkelde planningen, geen tijd verloren door langdurig reizen tussen activiteiten. Gewoon alles in één, heerlijk relaxt en een voorbereiding die je gewoon lekker bij ons neer kan leggen. Laat de touwtjes maar los. Wij regelen het wel. Laat het vieren!

Kom je ergens niet uit? Nét niet helemaal wat je zoekt? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Ons team staat voor je klaar om de leukste avond voor jouw gezelschap samen te stellen.

Crazy 88
Geef jij die geweldige serenade op het terras? Verbazen jullie omstanders met een indrukwekkende goocheltruc? Of weten jullie de grootste roeisessie op de Grote Markt te organiseren? Het mag allemaal tijdens de Crazy88! Voer de leukste en gekste (groeps)opdrachten uit, probeer de meeste punten te scoren en vergeet het vooral niet vast te leggen. De beelden worden namelijk naderhand gemonteerd en opgestuurd zodat jullie een tastbare versie van deze hilarische herinnering hebben!

Verknipte Film 
Kruip in de rollen van regisseur, cameraman en acteurs van echte Hollywood kaskrakers want bij de Verknipte Film is de Bredase binnenstad jullie filmset! Ga met je teamgenoten op pad om het verknipte filmscript van “The Hangover” of “Bride Wars” te verfilmen; met de bizarste scripts en kostuums is een hilarische tijd gegarandeerd. Bij terugkomst kunnen jullie bijkomen terwijl jullie film gemonteerd wordt, waarna het tijd is voor jullie eigen première!

Escape City Game 
De Escape City Game is dé activiteit voor ieder die een unieke activiteit zoekt. Terwijl jullie je brein laten kraken, verkennen jullie de bruisende binnenstad van Breda op een compleet nieuwe manier! Ga op pad met een box vol sloten en aanwijzingen om raadsels op te lossen en codes te kraken. Speel in op elkaars kwaliteiten en bundel jullie krachten om samen de stad te ontsnappen voordat de timer afloopt!

List van het Turfschip 
In de List van het Turfschip reis je terug in de tijd naar Breda anno 1590, waar Nederland en Spanje tegenover elkaar staan in de strijd om de stad. Alleen in plaats van het lawaai van zwaarden en schilden hoor je het zenuwachtige getik van vingers op smartphones en het constante trillen van het GPS-systeem. Verplaats met je team door de binnenstad en los de uitdagende raadsels op; alleen de creatiefste en strategische denkers kunnen Breda bevrijden!

PLAYGRND & The Rollerclub
Dé speeltuin voor volwassen; dat is PLAYGRND. Met Jeu de Boules, Minigolf, Ping Pong, reuze Jenga en nog veel meer nostalgische spellen in een trendy jasje hebben jullie gegarandeerd urenlang plezier! Naast PLAYGRND waan je je in een échte 80s rollerdisco bij The Rollerclub! Met de lekkerste discohits, draaiende spiegelbollen en natuurlijk felgekleurde rolschaatsen rol je gezelligheid tegemoet.

BBQ-boot
Hang de grillmaster uit en geniet met onze BBQ Boot van een compleet verzorgde barbecue aan boord. Het barbecue menu bestaat uit 5 stukken vlees of vis per persoon, aangevuld met verse salades, (BBQ) sauzen. Uiteraard kan het stokbrood met kruidenboter niet ontbreken! De BBQ Boot is een echte aanrader voor een onvergetelijke familiedag, bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest in Breda. Met onze verschillende barbecue menu’s is er voor ieder wat wils. Van normale vleesmenu’s tot uiteraard vegetarische en halal opties.

Burgerboot
Flip je burgers aan boord! Zijn jullie gek op hamburgers én op varen? Dan is de Burgerboot helemaal jullie ding! Geniet van de lekkerste burgers aan boord van één van onze luxe sloepen, terwijl je een rondvaart maakt over de Singels van Breda. Aan boord van onze luxe sloep staat een BBQ klaar waarop je zelf je hamburgers kan bereiden. Maak je burger perfect door de verschillende broodjes en heerlijke toppings. Met een ijskoud drankje in de ene hand en een sappige burger in de andere, is de burgerboot de perfecte combinatie van relaxen en gezelligheid! Beter wordt het niet toch?

Satéboot
De Satéboot bestaat uit drie heerlijke stokjes kipsaté welke bereidt wordt op een luxe sloep. Om de kipsaté compleet te maken, krijgen jullie hier Atjar, Kroepoek, stokbrood, aardappelsalade en natuurlijk satésaus bij. Eén van onze gezellige schippers vertelt jullie wat leuke feitjes terwijl jullie zelf zitten te genieten van een heerlijk koud drankje met de ondergaande zon op de achtergrond. Genietend van de lekkere kipsaté en de frisse drankjes wordt de sfeer alsmaar gezelliger!

16:00 uur: Jullie verzamelen bij BAAI Breda als startpunt van de Escape City Game, vol energie en klaar voor een avontuurlijke uitdaging. Gewapend met een box vol sloten en aanwijzingen, gaan jullie op pad om de bruisende binnenstad van Breda te verkennen op een compleet nieuwe manier.

18:00 uur: Na twee uur van intensief speuren, puzzelen en samenwerken, hebben jullie de stad succesvol weten te ontvluchten! Vol adrenaline en trots keren jullie terug naar BAAI, waar jullie worden beloond met lof voor jullie prestatie.

18:30 uur: De dag wordt afgesloten met een heerlijke BBQ-boot! Jullie worden verwelkomd door onze schipper, die jullie over de prachtige singels van Breda begeleid. Met onbeperkt drank en een goedgevuld assortiment aan BBQ-vlees en toppings die jullie op de BBQ mogen bereiden, heffen jullie het glas op een onvergetelijke avond samen!

20:30 uur: Na een dag vol avontuur, spelplezier en heerlijk eten keren jullie terug aan de kade, sluiten jullie de avond af met een voldaan gevoel en een schat aan mooie herinneringen aan een onvergetelijke avond in Breda.

Check beschikbaarheid

 • Jouw groep

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Jouw gegevens

Vraag hier je offerte aan!

Bij Bootje Varen Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit

Check beschikbaarheid

 • Jouw groep

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Jouw gegevens

Vraag hier je offerte aan!

Bij Bootje Varen Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
Combineer voor extra's!

Wanneer je meerdere activiteiten boekt met een “Combi Zegel” ontvang je een leuke extra. Hoe meer zegels, hoe leuker de extra!

combi-image COMBI
3X7A3805-1

Kom je er niet uit? Ons team staat voor je klaar.

076-7676001

Zij gingen je voor