Spring naar content

Buggytour

Buggytour

De Bug Rider Tour is dé kans om eindelijk eens in een stoere Buggy door de bossen te crossen. De Bugrider is een opvallende off road buggy, die vergelijkbaar is met een kart. Doordat er met 2 personen per buggy gereden kan worden, deel je de actie met je passagier. Ze zijn voorzien van een kenteken en mogen dus op de openbare weg. Buggy rijden is geschikt voor iedere rijstijl, van heel voorzichtig tot het ruigere werk op onverharde wegen. Het buggy rijden is een razend populaire groepsactiviteit en een echte aanrader voor elk vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

  • Op zachte en harde ondergrond
  • Door de Bredase natuur
  • Voor de échte durfals
  •  Geschikt voor iedere rijstijl

Buggytour al vanaf €45,- per persoon

Tijdens deze avontuurlijke Bug Rider Tour crossen jullie door de buitengebieden van de stad Breda in stoere buggy’s met een topsnelheid van bijna 55 km/h. Genietend van de mooie omgeving zorgt deze activiteit zeker voor een bijzondere beleving. Terwijl jullie lekker crossen door de mooie buitengebieden en de bossen ga je volledig op in de activiteit en vliegt de tijd voorbij. Lachend met je vrienden ga je kijken wie van jullie zich het best door het parcours manoeuvreert en het hardst door de bochten crosst. Scheur over de verharde wegen of door de modder: alles kan.

Is een uur crossen voor jullie niet lang genoeg, boek dan de tocht van 120 minuten. Het programma is inclusief een welkomstdrankje en start met een half uur uitleg. De Bug Rider Tour staat garant voor een ongelofelijk leuk en spannend avontuur.

– De activiteit duurt 90 of 120 minuten
– Te boeken vanaf 8 personen
– Mogelijkheid tot opfrissen na de activiteit
– Ook zonder rijbewijs ben je welkom (als bijrijder)
– Inclusief begeleiding en BTW

Boek de Buggy tour nu als onderdeel van jullie dagje uit!

Combineer voor extra's!

Wanneer je meerdere activiteiten boekt met een “Combi Zegel” ontvang je een leuke extra. Hoe meer zegels, hoe leuker de extra!

combi-image COMBI
Alys bijgesneden

Kom je er niet uit? Amber staat voor je klaar.

076-7676001

Zij gingen je voor