Spring naar content

Borrelboot Breda

Borrelboot Breda

Lekker borrelen terwijl je vaart over de Singels van Breda. Onze Borrelboot is dan ook een populair arrangement en perfect voor jouw uitje! Geniet van een verkoelend drankje aan boord van een luxe sloep en laat onze schipper jou rondleiden door de parel van het zuiden!

  • Vaar de meest geboekte 2 uur durende tocht
  • Opstappen bij BAAI Breda
  • Verschillende vaarroutes
  • Onbeperkt bier, wijn en fris
  • Mooie en luxe sloep
  • Verschillende hapjes

Borrelboot al vanaf € 34,50 per persoon

Aan boord van de Borrelboot geniet je van verschillende hapjes en heerlijke verkoelende drankjes. Het borrelarrangement is inclusief onbeperkt bier, wijn en fris en deze drankjes worden ijskoud geserveerd in grote champagnekoelers. Er zijn verschillende boottochten mogelijk, variërend van 1 tot 2,5 uur.

Uiteraard kan er rekening gehouden worden met eventuele allergieën of dieetwensen. Neem hiervoor telefonisch contact op of vermeld dit duidelijk bij de aanvraag.

– Tijdens de 1 uur durende tocht geniet je onbeperkt bier, wijn en fris en hapjes* voor slechts €34,50 per persoon

– Tijdens de 1.5 uur durende rondvaart geniet je van onbeperkt bier, wijn en fris en hapjes* voor slechts € 42,50 per persoon.

– Tijdens de 2 uur durende rondvaart geniet je van onbeperkt bier, wijn en fris en hapjes* voor slechts € 47,50 per persoon

*Er zal een heerlijke borrelplank voor jullie aan boord staan gebaseerd op het aantal personen. Deze borrelplank zal bestaan uit verschillende stukjes vleeswaren en heerlijke stukjes kaas aangevuld met crackertjes, nootjes en kipspiesjes! Let op, het aanbod kan variëren.

– Tijdens de 1 uur durende rondvaart start je bij BAAI Breda en vaar je over de Singel.. Hierbij varen we onder andere langs het Spanjaaardsgat, de KMA, het Valkenbergpark en de Koepelgevangenis.

– Met de rondvaart van 1.5 uur kom je tot de luxe wijk Boeimeer.

– De 2 uur durende rondvaart is de meest geboekte tocht. Tijdens deze tocht vaar je het eerste gedeelte van de Singel. Halverwege de Singel gaan we de Mark op en varen we door de luxe wijken Boeimeer en het Ginneken. We varen naar het prachtige en groenrijke gebied ”het Markdal’ en varen over het tweede gedeelte van de Singel terug naar BAAI Breda.

– Verschillende routes
– Te boeken vanaf 8 personen
– Inclusief hapjes en onbeperkt bier, wijn en frisdrank
– Inclusief boothuur, schipper en BTW

Boek nu de Borrelboot als onderdeel van jullie dagje uit!

Combineer voor extra's!

Wanneer je meerdere activiteiten boekt met een “Combi Zegel” ontvang je een leuke extra. Hoe meer zegels, hoe leuker de extra!

combi-image COMBI
Alys bijgesneden

Kom je er niet uit? Amber staat voor je klaar.

076-7676001

Zij gingen je voor