Spring naar content

BBQ Boot Breda

BBQ Boot Breda

De BBQ Boot is het meest geboekte arrangement van Bootje Varen Breda en ideaal voor jullie etentje, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest. Op een mooie zomeravond of fijne lentedag wordt je in een luxe sloep in 2,5 uur rondgevaren door de mooie binnenwateren van Breda. Volledig ontzorgd, want aan boord geniet je van een heerlijke BBQ, fijne muziek en onbeperkt koude drankjes in mooie ijskoelers en de ondergaande zon op de achtergrond!

  • Vaar de meest geboekte 2,5 uur tocht
  • Incl. onbeperkt bier, fris en wijn
  • Geniet in een luxe sloep
  • Stap op bij BAAI Breda
  • Keuze uit meerdere BBQ menu’s
  • Meest geboekte arrangement aan boord!

BBQ Boot arrangement vanaf € 62,50 per persoon

Aan boord van de BBQ Boot geniet van je van een complete BBQ. Deze BBQ bestaat uit 5 stukken vlees of vis per persoon, verse salades, meerdere (BBQ) sauzen en uiteraard stokbrood met kruidenboter. De BBQ Boot is de aanrader voor een geweldige familiedag, bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest in Breda. Je hebt een keuze uit meerdere BBQ menu’s. Van normale vlees menu’s tot luxe zakelijke BBQ’s, maar uiteraard ook vegetarisch of halal. Geniet je liever van een lunch, tapas of enkel wat drankjes op het water. Ook die mogelijkheden zijn er.

 Zijn er allergieën of dieetwensen waar wij van moeten weten?
Neem dan telefonisch contact met ons op of vermeld dit duidelijk bij de aanvraag.

Er zijn meerdere BBQ menu’s beschikbaar zodat we elk bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest een passend BBQ diner aan kunnen bieden.

BBQ boot royaal – €62,50 p.p. (5 stuks vlees)
Kipsaté, BBQworst, hamburger, spare ribs, speklapje, 3 soorten koude sauzen, brood met kruidenboter en 3 soorten koude salade

BBQ boot royaal XXL – €65,50 p.p. (6 stuks vlees, extra stokbrood)
Kipsaté, BBQworst, hamburger, spare ribs, speklapje, varkensspiesje, 3 soorten koude sauzen, extra brood met kruidenboter en 3 soorten koude salade

BBQ boot deluxe – €67,50 p.p. (2 stuks vis, 4 stuks vlees)
Vispakketje met groenten, kipsatéspies, procureurlapje, hamburger, spare ribs, garnalenspiesje, 4 soorten koude sauzen, brood met kruidenboter en 4 soorten koude salade

BBQ boot super deluxe – €75,50 p.p. (2 stuks vis, 4 stuks vlees)
Runderbiefstuk, kipsatéspies, gemarineerde zalm, shaslickspies, gemarineerde gamba’s, varkenshaas aan een spies, 4 soorten koude sauzen, brood en kruidenboter en 4 soorten koude salade

Vegetarisch, veganistisch, halal of andere dieetwensen of allergieën? Vertel het ons, dan kunnen we hier in bijna alle gevallen rekening mee houden. 

– Tocht duurt 2,5 uur
– Te boeken van 8 tot 250 personen
– Inclusief compleet BBQ menu en onbeperkt bier, fris en wijn
– Inclusief boothuur, schipper en BTW

Boek nu de BBQ Boot als onderdeel van jullie dagje uit!

Combineer voor extra's!

Wanneer je meerdere activiteiten boekt met een “Combi Zegel” ontvang je een leuke extra. Hoe meer zegels, hoe leuker de extra!

combi-image COMBI
Alys bijgesneden

Kom je er niet uit? Amber staat voor je klaar.

076-7676001

Zij gingen je voor

Een aanrader om Breda te ontdekken!! Ondanks we geboren en getogen zijn in Breda, was het een fijne trip met leuke en fijne weetjes van gebouwen en of huisjes waar we voorbij vaarden, wat we nog niet wisten. Ruben onze schipper was top!! ?
Jane MS
Jane MS
2020-09-26
Mooie interessante boottocht Mooie boottocht gehad door de binnenstad van Breda met schipper Jens, die als een ervaren schipper ons door de singels heeft geleid. Gezellig aan boord met Uitleg door Jens, wij hebben genoten.
Jan v
Jan v
2020-09-09
Fantastische ervaring! Leuke en gezellige tocht met Davey gehad! Lekker wijn gedronken, gezellig, Bredaas, lachen! We hebben genoten!
manonff
manonff
2020-09-06
Heel leuke middag Davey heeft ons goed geholpen, echt een kanjer. Hij heeft zijn stageperiode vast perfect doorlopen en naar onze mening moet hij zeker slagen! We hebben het goed naar ons zin gehad. Tien plus!
Floor
Floor
2020-09-06
Beste schipper Davey! Het was geweldig! Davey was de leukste schipper. Hij moet zijn stage halen en een vast contract krijgen!!!
Teddy K
Teddy K
2020-09-06
Leuke dag Onwijs gezellig en leuk. Mooie vaartocht ook. Hele gezellige, kundige en leuke schipper Jens!! Top!!
Kim de Theye
Kim de Theye
2020-08-30
Leuke Kapitein Tim ? Ondanks af en toe een buitje een leuke boottocht gehad, met een heerlijke lunch. Tim wist veel en leuke verhalen te vertellen over Breda. Een aanrader ??
Janine v
Janine v
2020-08-30
Genoten! Gisteren een gezellige avond gehad op het water, een leuke manier om onze eigen stad vanuit een ander perspectief te bekijken. Schipper Justin deed zijn best om ons een fijne avond te bezorgen en vertelde ons leuke weetjes over de stad. Grote, stabiele boot, keurig verzorgd en helemaal corona-proof. We hebben genoten!
Vicky
Vicky
2020-08-25
Leuk & gezellig! Heerlijke middag gehad op de boot, lekkere hapjes en drankjes. En geluk gehad met de leukste schipper Justin!
Lotte v
Lotte v
2020-08-21
Zeer leuke middag op het water Schipper Daan heeft ervoor gezorgd dat t leuk gezellig en leerzaam was! We wisten niet dat Breda zo leuk was. Ook na de boottocht nog gezellig met zn alle wat gedronken. Een TOP-middag!
Corine
Corine
2020-08-18