Spring naar content

BAAIgames

BAAIgames

BAAI is de plek waar je met elk gezelschap informeel samen kan komen op de mooiste plek aan het water. Het is de perfecte plek voor groepsborrels, leuke activiteiten of een heerlijke BBQ. Hoewel de locatie zich vooral in de buitenlucht bevindt, is het een uitstekende plek om het hele jaar door verschillende activiteiten te spelen en ondertussen lekker te borrelen. Elk seizoen verandert BAAI namelijk van opstelling en indeling, zodat er altijd, warme, frisse en droge plekken zijn. Net wat jullie zelf willen en passend vinden bij de gelegenheid. Ook de BAAIgames veranderen elk seizoen van spellen, maar altijd passend bij het seizoen. Zo kunnen jullie pumpkins smashen in de herfst, curlen in de winter en in de zomer bijvoorbeeld een potje rond de tafel spelen. De activiteiten zijn laagdrempelig en door ieder gezelschap te spelen. Voor zowel de fanatiekeling als degene die liever ondertussen wat borrelt, de BAAIgames zijn een mooie toevoeging aan elk dagje uit.

  • Seizoen gerichte spellen
  • Unieke spellen
  • Genoeg ruimte en een fijne sfeer
  • Aan elk dagje uit toe te voegen
  • Voor jong en oud
  • Op de mooiste hotspot van Breda

BAAIgames vanaf € 14,50 p.p.

Voor een activiteit waarbij je ondertussen gezellig kan kletsen en  borrel met elkaar, zit je bij BAAI op het juiste adres. Jullie worden ontvangen door een gezellige activiteiten begeleider die jullie uitleg geeft over de verschillende spellen die jullie gaan spelen. Tijdens de BAAIgames worden jullie verdeeld in verschillende groepen en gaan jullie op het terrein van BAAI meerdere seizoen gerichte spellen spelen. Iedere groep zal de mogelijkheid krijgen om elk spel te spelen. Omdat er met elk spel punten te verdienen zijn, wordt uiteindelijk de groep met de meeste punten bekroond tot winnaar.

– Activiteit te boeken vanaf 8 personen
– Inclusief begeleiding en BTW
– Exclusief drankjes

Boek nu de BAAIgames als onderdeel van jullie dagje uit!

Combineer voor extra's!

Wanneer je meerdere activiteiten boekt met een “Combi Zegel” ontvang je een leuke extra. Hoe meer zegels, hoe leuker de extra!

combi-image COMBI
Alys bijgesneden

Kom je er niet uit? Amber staat voor je klaar.

076-7676001

Zij gingen je voor