Spring naar content

Activiteit & Streetfood

Activiteit & Streetfood

Opzoek naar een totaal pakket met een budget onder de € 50,- per persoon? Dan is dit het perfecte arrangement voor jouw gezelschap! Met overheerlijke bites, spannende activiteiten en een gezellige borrel wordt jullie uitje geheid een feest! Bij de combideal genieten jullie van het lekkerste streetfood assortiment. Verder kunnen jullie kiezen uit één van onze populairste activiteiten; maken jullie het stadcentrum van Breda jullie gekke speelveld met de Crazy 88, of proberen jullie het juist te ontsnappen met de Escape City Game?

Grote dorst? Dan is twee uur lang drankafkoop de perfecte oplossing om aan je uitje toe te voegen. Zo kunnen jullie onbezorgd blijven genieten van jullie favoriete drankjes terwijl jullie napraten over de belevenissen van de dag en samen herinneringen maken die nog lang bij zullen blijven. Laat je verwennen en beleef een onvergetelijke dag vol plezier en genot aan de prachtige Bredase singels!

 • Volledig verzorgd programma van 4,5 uur
 • Uitdagende teambuildingsactiviteiten
 • Genieten aan de Bredase singels
 • Heerlijke streetfoodgerechten
 • Het vakantiegevoel bij BAAI Breda
 • Upsell: Drankarrangement voor 2 uur

Met minder dan 8 personen? Neem contact met ons op zodat wij mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Combideal vanaf € 49,50 per persoon

4,5 uur lang vertier inclusief: Activiteit + Streetfood diner
Optioneel: Drankarrangement 2 uur – € 20,-  per persoon
Activiteiten keuze uit: List van het turfschip, Escape city game, Verknipte film, Crazy 88, Playgrnd & The Rollerclub

Ons team staat voor je klaar

Wij zorgen voor de ideale avond voor vriendengroepen, familie of collega’s! Een compleet pakket zodat jullie je nergens meer zorgen over hoeven te maken. Geen gezeur met ingewikkelde planningen, geen tijd verloren door langdurig reizen tussen activiteiten. Gewoon alles in één, heerlijk relaxt en een voorbereiding die je gewoon lekker bij ons neer kan leggen. Laat de touwtjes maar los. Wij regelen het wel. Laat het vieren!

Kom je ergens niet uit? Nét niet helemaal wat je zoekt? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Ons team staat voor je klaar om de leukste avond voor jouw gezelschap samen te stellen.

Baai’s streetfood menu bestaat uit de volgende gerechten:

 • Broodje Hamburger
 • Pita Pulled Spicy Chicken
 • Kip saté met atjar en kroepoek
 • Frisse salade met garnalen en citrusdressing

Bovenstaande gerechten zijn ook vega(n) mogelijk. Laat jullie wensen of eventuele allergieën aan ons weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden!

 

Crazy 88 
Geef jij die geweldige serenade op het terras? Verbazen jullie omstanders met een indrukwekkende goocheltruc? Of weten jullie de grootste roeisessie op de Grote Markt te organiseren? Het mag allemaal tijdens de Crazy88! Voer de leukste en gekste (groeps)opdrachten uit, probeer de meeste punten te scoren en vergeet het vooral niet vast te leggen. De beelden worden namelijk naderhand gemonteerd en opgestuurd zodat jullie een tastbare versie van deze hilarische herinnering hebben!

Verknipte Film 
Kruip in de rollen van regisseur, cameraman en acteurs van echte Hollywood kaskrakers want bij de Verknipte Film is de Bredase binnenstad jullie filmset! Ga met je teamgenoten op pad om het verknipte filmscript van “The Hangover” of “Bride Wars” te verfilmen; met de bizarste scripts en kostuums is een hilarische tijd gegarandeerd. Bij terugkomst kunnen jullie bijkomen terwijl jullie film gemonteerd wordt, waarna het tijd is voor jullie eigen première!

Escape City Game 
De Escape City Game is dé activiteit voor ieder die een unieke activiteit zoekt. Terwijl jullie je brein laten kraken, verkennen jullie de bruisende binnenstad van Breda op een compleet nieuwe manier! Ga op pad met een box vol sloten en aanwijzingen om raadsels op te lossen en codes te kraken. Speel in op elkaars kwaliteiten en bundel jullie krachten om samen de stad te ontsnappen voordat de timer afloopt!

List van het Turfschip 
In de List van het Turfschip reis je terug in de tijd naar Breda anno 1590, waar Nederland en Spanje tegenover elkaar staan in de strijd om de stad. Alleen in plaats van het lawaai van zwaarden en schilden hoor je het zenuwachtige getik van vingers op smartphones en het constante trillen van het GPS-systeem. Verplaats met je team door de binnenstad en los de uitdagende raadsels op; alleen de creatiefste en strategische denkers kunnen Breda bevrijden!

PLAYGRND & The Rollerclub
Dé speeltuin voor volwassen; dat is PLAYGRND. Met Jeu de Boules, Minigolf, Ping Pong, reuze Jenga en nog veel meer nostalgische spellen in een trendy jasje hebben jullie gegarandeerd urenlang plezier! Naast PLAYGRND waan je je in een échte 80s rollerdisco bij The Rollerclub! Met de lekkerste discohits, draaiende spiegelbollen en natuurlijk felgekleurde rolschaatsen rol je gezelligheid tegemoet.

16:00 uur: Jullie verzamelen bij BAAI Breda als startpunt van de Escape City Game, vol energie en klaar voor een avontuurlijke uitdaging. Gewapend met een box vol sloten en aanwijzingen, gaan jullie op pad om de bruisende binnenstad van Breda te verkennen op een compleet nieuwe manier.

18:00 uur: Na twee uur van intensief speuren, puzzelen en samenwerken, hebben jullie de stad succesvol weten te ontvluchten! Vol adrenaline en trots keren jullie terug naar BAAI, waar jullie worden beloond met lof voor jullie prestatie.

18:30 uur: We verwelkomen jullie terug bij ons levendige BAAI Breda, waar onze sfeervolle streetfoodcorner jullie opwacht met een assortiment van overheerlijke bites. Van sappige burgers tot een heerlijke pita pulled chicken, er is voor elk wat wils om jullie smaakpapillen te verwennen.

19:00 uur: Terwijl jullie genieten van een smaakvolle maaltijd, bespreken jullie de avonturen van de Escape City Game en delen jullie de hoogtepunten van de dag.

19:30 uur: De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel op ons fijne terras, waar jullie worden getrakteerd op een verfrissend onbeperkt drankarrangement. Terwijl jullie nippen van jullie favoriete wijnen en bieren, kijken jullie terug op een avond vol spanning, sensatie en teamwork.

22:00 uur: Na een paar uur van ontspannen kletsen, lachen en genieten van elkaars gezelschap, nemen jullie afscheid met een voldaan gevoel en mooie herinneringen aan een avond vol avontuur in de bruisende stad Breda. Met een glimlach op jullie gezichten gaan jullie huiswaarts, wetende dat deze avond nog lang zal blijven nazinderen in jullie herinneringen.

Check beschikbaarheid

 • Jouw groep

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Jouw gegevens

Vraag hier je offerte aan!

Bij Bootje Varen Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit

Check beschikbaarheid

 • Jouw groep

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Jouw gegevens

Vraag hier je offerte aan!

Bij Bootje Varen Breda beleef je het perfecte dagje uit. Op de singels van Breda. Centrum van de Benelux. Met jouw club! Vul onderstaand formulier in zodat we samen deze ideale dag kunnen samenstellen. Gooi de trossen los en laat het vieren!

"*" geeft vereiste velden aan

101. Jouw gegevens
202. Jouw dagje uit
Combineer voor extra's!

Wanneer je meerdere activiteiten boekt met een “Combi Zegel” ontvang je een leuke extra. Hoe meer zegels, hoe leuker de extra!

combi-image COMBI
3X7A3805-1

Kom je er niet uit? Ons team staat voor je klaar.

076-7676001

Zij gingen je voor